A Fidesz szerint ma is Gyurcsány Ferenc DK-elnök az igazi vezér a baloldalon, ahol az ő érdekei szerint, az általa diktált ütemben alakulnak a dolgok.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: a DK hétvégén már pártlistáról, listavezetőről, választási szövetségesekről döntött, és határidőket szabott a többi baloldali pártnak.

"Mindez csak azt mutatja: a baloldalon tényleg semmi nem változik, még mindig Gyurcsány az igazi vezér (...), ugyanazok a hatalmi érdekek érvényesülnek, mint 2010 előtt" – mondta a kormánypárti politikus, úgy fogalmazva: ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot.

Gyurcsányék eladósították Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, "agyonadóztatták" a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben "a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak, és megszorításokat szenvedtek el" – sorolta Halász János.

Felelevenítette azt is, hogy a közszféra dolgozóitól elvettek egyhavi bért, a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, és megszüntették az otthonteremtési programot.

Az, hogy a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér – folytatta a szóvivő –, veszélyezteti az ország minden elért eredményét és a magyar emberek biztonságát is, mivel "Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika nyílt támogatói". Szavai szerint a DK európai parlamenti képviselője nemcsak hogy megszavazza a migránspárti határozatokat, hanem "aktívan részt vesz a brüsszeli döntések és a Soros-terv előkészítésében".

A DK a kötelező kvóta határozott támogatója, "ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése" – tette hozzá.

(MTI)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jaj kicsihalász, már azt hittem, a vezér lenyugodott, és csak a Sorostól retteg! Ne féljetek, nem hívja meg a Fletó tv vitára, mert nagyon röhejes lenne, ha a függöny mögé bújva papírról olvastatnátok fel vele a csodálatos elméjének szüleményeit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Így van! Nem véletlen, hogy a nevének már a hallatára is fosn@k fideszes vezéreink.
nezelodo
Jaj kicsihalász, már azt hittem, a vezér lenyugodott, és csak a Sorostól retteg! Ne féljetek, nem hívja meg a Fletó tv vitára, mert nagyon röhejes lenne, ha a függöny mögé bújva papírról olvastatnátok fel vele a csodálatos elméjének szüleményeit!
CsipkeRózsa
Talán a Fidesz kampányol Gyurcsányék mellett?
Eladott Ország
Akinek esze van, az tudja, hogy az ellenzéki pártok, amelyek ezen a csaló választáson elindulnak, a százmilliós évi állami pártfinanszírozásért, pénzért teszik. A tét, hogy az Orbán által meghagyott egyharmadból, hogyan részsülnek. Ezen megy előre a marakodás és a helyezkedés közöttük. Közben a választóknak hazudoznak, és legitimálják Orbán rendszerét, amivel bebetonozzák a NER-t. Ez önmagában is felháborító, de ezzel a primitív propagandaszöveggel megspékelve már egyenesen viszolyogtató. Eladták magukat, ezt értjük. De legalább ettől a hazudozástól, olcsó hamis ígérgetéstől kíméljenek meg bennünket.
bencemacska
"ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot."

A gazdaállatod ezt jobban tudja : az országot tönkretenni ellenzékből sokal könnyebb. A hatalom azért kell, hogy a tönkretetteket utána könnyebb kizsákmányolni, az ország vagyonát bagóért megvenni.
Mi lesz, ha elfogy az EU-s támogatás? A gazdaállat ellenzékben uszít, és ha fellendül a gazdaság átveszi a hatalmat is meg a gazdasági hasznot is!!!
Mert a rejtett tartalékot még akkor is lehet mozgósítani, hiszen akkorra többségük analfabéta lesz, a jelenlegi oktatásnak köszönhetően!
kereső
@CsipkeRózsa: nem, jön a rettegés/riogatás ujabb foka!,meg az elvett 13.havi nyugdij, meg az elmultnyolcév előtti emuttnyocév,meg mocskolódásból minden szinten-szinte minden,mert mi lesz itt, ha Gyurcsány egyszer csak elkezd kampányolni.
kereső
@bencemacska: már megint magukról beszél ez a szerencsétlen.
Clavigo
Nem akarom elhinni,,hogy erre a kretén dumára ,moslékra , még mindig van "vevő"...
laja70
Na, és hol van a "baloldal"?! De van itt egy nagyobb baromság:azoreg.hu/miert-erdemes-megnyerni-a-kovetkezo-valasztast/
Nem azért kell megnyerni a következő választást, mert akkor a számonkérés következik?! A fidesz mindent megengedhet?!
bencemacska
@Horizont: ma, 14:36
Most legalább világosan beismerték, szükségük van egy erősen meggyengített és Fideszből vezérelt MSZP-re! Most állítják elő.
Még pár vezetőszáron való elvezetés, és kész.
Következhet a legfőbb ellenség megsemmisítése. Az utolsó ember, akit OV még ellenfélnek tart. De neki se támogatottsága, sem a hátországa nem elég!!!
papa.49
Hofi ,,úgy égett a pofám, mikor a Halásznál megtalálták a pumpát,, (a ,,szocialista brigád,,című gyöngyszeméből)
Sajnos ez a halász, az a halász )))))))))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@bencemacska: ma, 14:50 Kövér László egy szegedi lakossági fórumon elmondta, hogy aggódnak azért, hogy az MSZP megmaradjon és parlamenti párt legyen. Ez jól mutatja, hogy a Fidesz nem a választások eredménye miatt aggódik, hanem azért, hogy fenn tudja tartani a demokrácia látszatát, és a NER legitimációját. Ehhez pedig szükség van az MSZP-re és a többi kollaboráns pártra. A Fidesz hosszú ideje mindent meg is tesz azért, hogy az MSZP megmaradjon és ne essen össze. Évek óta beszédtéma, hogy a háttérből a Fidesz segíti a pártot, a Fidesz “ügynökök” és a Fidesz emberei az informális irányítók, mert rajtuk keresztül jön az ellátmány. Erre a párt egyes vezetői is egyre gyakrabban tesznek célzást. Pedig – mint Kövér László mondta – be is tilthatnák a pártot, mert mindkét eshetőségre felkészültek. Ha az MSZP visszaszerezné a függetlenségét és megerősödne, esetleg igazi ellenzéki párttá válna, akkor be van élesítve az “alaptörvény” preambulumában az, hogy bármikor felszámolják, mint a diktatúra utódpártját. De ha a legitimációt veszélyeztetné, hogy az MSZP megszűnik vagy kiesik a parlamentből, akkor felerősítik pártot és a sajtóját.
Eladott Ország
Valószínűleg új rovatot kell nyitni a Guiness-rekordok könyvében azoknak a hülyéknek, akik tolvajokra hagyják a pénzüket. Nem valószínű, hogy valaha is legyőzőre akad a hülyeség kategóriájában Balázs Miklós elektromérnök, aki 2013-ban hunyt el Manchesterben, és 80 millió forintnak megfelelő fontot hagyott Áder “Bajszos Szar” Jánosra, hogy fordítsa a pénzt Magyarország népének javára. Nem tudjuk, hogy az elhunyt mióta nem volt ítélőképessége birtokában, hogy tudhatta volna, ez a bűnszervezet, amelynek egyik legfőbb felelőse Áder, azt a pénzt sem fordítja a magyar nép javára, amelyet adó címén behajt tőlük. Ez az ember egy szervezett bűnözői csoportra hagyott 80 millió forintot, amit csak azért nem loptak el már a levegőben, mert ekkora összegért ezek a tolvajok már le sem hajolnak.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:03
Nem tudom mennyit tudott a tag Magyarországról, vagy mikor készült az erről szóló okirat , de ő nem Áderra, hanem az éppen hivatalban levő Köztársasági Elnökre bízta a pénzt.
Mindenesetre , lehet, hogy nem erre gondolt, ezt hagyjuk meg neki!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 14:58
Az a szomorú, hogy ott tartunk, OV már ráér a látszatdemokrácia fenntartásával foglalkozni. A valódi demokráciától olyan messze vagyunk - és maradunk -mint Makó Jeruzsálemtől!!!
Eladott Ország
@bencemacska: Meghagyjuk neki, de ezek 80 milláért már le sem hajolnak.
Eladott Ország
Előbb-utóbb lesz néhány ember, aki nem éttermeket foglal el, nem ripacskodik, hanem a rendszer valódi ellenzékét kivezeti a NER-ből, bojkottálja őket, és megtagad mindenféle együttműködést a bűnözőkkel, Orbán puccsista, tolvaj, álkeresztény bűnszervezetével. Majd ők megvonják a legitimációt, lesz kihez csatlakozni, Gyurcsányék pedig a többi sok álellenzéki kollaboránssal együtt mennek Orbánnal a levesbe. Megkapták a pénzüket, távozhatnak. A független igazságszolgáltatás pedig majd megállapítja a felelősségüket.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:39
Szívből kívánom, hogy érjétek meg azt a világot!
Nekem az már messze van!
dr. prédikátor
halász J. te barompofájú geci! már sokadszorra kérdem tőletek: ti miért nem adtátok vissza a nyugdíjasoknak a 13. havi nyugdíjat???lett volna rá 8 évetek !!!ne csak a pofátok járjon és a lopáson járjon az eszetek ,hanem adjátok vissza!!!
kissé felnőttem
csak ő is pup már mint ahogy a másik is, csak nem látja. 89-től vagy el vagy meg de vakult.
tudode
Azért a KÉT HARCOSTÁRS között az a különbség, hogy
.
- az egyik "csak" jogi tanulmányokat végzett, ingerszegény környezetből, mivel a MATEMATIKA
neki sem lehetett az erőssége, és "szakmája" POLITIKUS csupán,
.
- a másik KÖZGAZDASÁG TUDOMÁNYI EGYETEMEN is végzett, és kormányfőként a Corvinuson is jeleskedett közgazdák előtt, és NEM CSUPASZ ALFÉLLEL érkezett a politikába.
.
Nem tudni MERRE SETTENKEDEK "EZEK" a 2008-as VILÁGVÁLSÁG IDEJÉN. Egy mukkot sem szólnak róla! Csak annyit, hogy GYURCSÁNY A HIBÁS AMIATT IS, hogy megszülettek, meg amiatt "is", hogy ERŐLTETIK, AMI NEM MEGY!!!
cikicakk55
@Eladott Ország: ma 15:39

Bár csak már ott tartanánk. Egyre biztosabb,hogy az ország népe az ellenzékre,mint segítőre már nem számíthat.Egyikre sem,mert egyik sem az ország érdekeit nézi,hanem sajátjait.Úgy néz ki most az ország,hogy van kb 1,7-2 millió ember,akik nagyon jól elvannak a FideSS adta lehetőségekkel.Ebben benne vannak az ellenzéki pártok azon tagjai is,akik bár nyíltan ellenzék,de suttyomban FideSS szavazok.Tisztában vannak vele,ha sokat ugrálnak azt is elveszíthetik,amit akkor szereztek,mikor Ők voltak hatalmon. Ha jól megnézzük az ellenzéki pártokat mindegyikben találhatunk volt MSZP,FideSS,MDF, SZDSZ, LMP, Jobbik politikusokat,akik arra állnak amerről jobb anyagi szelek fújnak.Számomra az új eddig nem volt pártok közül a Momentum a legunszimpatikusabb. Mint ha Orbánt látnám 1989-ben. Csak egyszer jussanak a hatalom közelébe,azonnal megfordítják a nézeteiket. Orbán is csak addig volt hiteles,még a hatalom közelébe nem került.Már régóta mondja,hogy a Kádár rendszerben nem a működése volt a gond,hanem a vezetőikkel. Vajon miért? Talán meg azok nem lopásra használták fel a hatalmukat? Állandóan Gyurcsányoznak,pedig a Gyurcsány idők rég elmúltak.Most már az Ő elmút nyócévüket kéne átvizsgálni,de nagyon! Nem tudom,hogy hány szegényembernél fogy el a türelem? Egyenlőre a jelenlegi 4 millió nem tudja legyűrni a 2 millió gazdagot,mert a bizonytalanok még nem szegényedtek el annyira,hogy a nép azt mondja! Na eddig és ne tovább. Biztos el jön az az idő is,kérdés csak az,mikor?
kereső
"Elítéljük a politikai hazugságokat, és felhívjuk a figyelmet arra, hogy Európában politikai hazugságokra nem épülhetnek demokratikus kormányzatok. Felhívunk mindenkit, ne törődjünk bele, hogy a rendszerváltozáskor kivívott jogainktól 21 év után megfosszanak bennünket.”

Az idézet Orbán Tusványfürdőn 2006-ban elmondott beszédéből származik.

A jövőbe látott
bencemacska
@kereső: De nem mondta, hogy ő fogja csinálni!!!-:((((
kereső
@bencemacska: ott,akkor még nem. De,aki nem egy molylepke emlékezetével rendelkezik,az a 2010-17 közötti időszak történéseiből rájöhetett,hogy gyakorlatilag mindent megvalósitott abból,amivel az előző kormányt megvádolták-és főleg amit Gyurcsányra rákentek.Tényleg rengeteget hibázott az a kormány,és GYF-is, de amit a fidesz-orbánizmus megvalósitott ahhoz képest lófütty.Valamit már lehetett sejteni, ha figyelte a kötcsei beszédét,de a valóság még azt is túlszárnyalja.És nem,nem értem-,hogy akik 2006-2010 között magas erkölcsi piedesztáljukról /értelmiségi megmondók, ujságirók.../ nihilzmusról,erkölcsi fertőről,morális csődről kiabáltak nap-mint nap, azok most miért hallgatnak.Azoknak még mindig GYF.testesiti meg mindezt.Orbánról , a rendszeréről szavuk sincs-,esetleg egy kis mis-másolás.Pedig,ha lehet az ország morális csődjéről beszélni,akkor azt most lehetne,és kellene megtenni.
bencemacska
@kereső: ma, 12:19
Lehet, hogy félreérthető voltam? Azt akartam mondani, hogy, amit idéztél azt ő másokra mondta, pedig saját magára kellett volna.
Én már 1989-ben az újratemetéskor megállapítottam, hogy egy hazug szélhámos. Akkor még figyelemmel kísértem az eseményeket!
Az egy kezemen meg tudom számolni, hogy azóta hány tettével értettem egyet!
Csizmás Kond
...mindegy hogy hogy csak megvezetve legyenek...
mariaberta
Gyurcsány egy okos, egyenes ember, elismerte a hibáit, amelyekről beszélt -mondhatni-pártcsaládja körében. Otthoni viták közben is elhangzanak nem éppen szalon
képes szövegek amelyeket általában nem szoktunk szomszédainknak elmondani, és nem örülnénk annak, ha valamelyik családtagunk az elhangzottakat elmesélné fűnek, fának, szomszédainknak.
Ebben a családban azonban elárulták Gyurcsányt, egyikük most nem kevés júdáspénzért ücsörög Orbán bandájában.
Szurkolok Gyurcsánynak, mert amit ez az elmebajos művel,túlmegy minden határon. Mi lenne, ha gépkocsi vezetői jogosítványt kellene újítania? Ha egyáltalán van neki .Éppen most tanakodnak azon, idősek kaphatnak e jogosítványt, természetesen alapos orvosi vizsgálat elvégzése után. Az ország vezetése nem ilyen fontos? Bárki vezethet, még akkor is ha ...
lampa laz
"A DK a kötelező kvóta határozott támogatója, "ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése" – tette hozzá."

Ez ma Magyarország, ezzel az 1 rohadt mondattal képes a fidesz választást nyerni ebben a rohadt országban!
herczeg0210
Akkor a jobb oldalon meg a Diktor! A Zorbán Diktor! Mert ott az ő érdekei szerint történik minden...
Kookas
@papa.49: már régen kérdezni akartam ez a halász nem a metrós halász gyereke?
papa.49
@Kookas: Lehet az esze pont annyi )))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.