Egyetlen rossz mozdulat vetett véget az elismert szülésznő, Dódujné Szőllősi Marianna (53) pályájának. Az asszony épp egy szülés Az asszony épp egy szülésnél segédkezett, amikor a harmadik gyermekével vajúdó páciense, minden valószínűség szerint nagy fájdalmában, óriási erővel fejbe rúgta.

Forrás: anepszava.com
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
volt már 15 éves a kedves kismama? Egyébként jó úton járnak, mert ha a kismamáról kiderülne, h szándékosan rúgott, akkor maradandó fogyatékosságot okozó testi sértésért ő felel. A fajtából meg kártérítést csak a rabkeresményből lehet kicsavarni. Segíjbűl nem lehet végrehajtani semmit. Csóri bábaasszony meg leshetne a maradék fél szemén a világra.
Azért érdekelne, csak puszta kíváncsiságból, h a romnyi családja együttesen mennyi tb-adót fizetett be... Az ellátás persze jár nekik, a látogató családnak meg a többi beteg moilja, pnze, a villanykörték, a vécépapírok, kézmosó szerelvények és minden, ami oldható kötéssel van rögzítve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@papa.49: leírom ami legelőször eszembe jutott mikor olvastam a hsz. -at..:-)
Ez nem százas...:-) Bocsi ,de nem tudtam kihagyni.
papa.49
@Mézike: Ezt fejtsd ki bővebben akár priviben is ...
ila51
@Equus: oldható kötésnél a pad alá estem a kacagástól :D
Mézike
@papa.49: Hááát először nem esett le a gangesz partján a krokodil. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.