László Tamás volt polgármester jelenleg a XV. kerület országgyűlési képviselője, egy régi dakota csellel pakolta be magát a kerület érrendszerébe, amin azóta folyamatosan dugulás elhárítást végeznek. De menjünk kicsit vissza az időben. Mindenki istápolta az Esztit, még Hajdu László volt MSZP-s polgármester és országgyűési képviselő is, akinek ezt szépen meg is köszönte. Olyan, te is fiam Brutus módra alaposan hátba döfte azt, aki segített rajta. Azt nem tudni, hogy miképp de az MSZP Fővárosi vezetőségébe is bekerült egy kevéske segítséggel. Hogy az pontosan mit jelent, azt mindenki döntse el saját maga. A lényeg az, hogy az Eszti nagyon ruganyosan megindult a szamárlétrán az MSZP vezetésében...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nagyon örülök, hogy ez végre nyilvánosan is megjelent.
Sajnos, hogy a kerület képzetlenebb embereit meg tudta vezetni ez a végtelenül visszataszító modorú hazug és ostoba ember, és szégyenünkre polgármester tudott lenni 4 évig. De 2014-ben megjött a kerületiek esze, és ha nem is MSZP-s oldalon, mert azok eláshatják magukat, hanem a DK színeiben újra Hajdú Lászlót választották meg. Az jó hír, hogy ha nem is mindenütt, de néhány helyen még elismerik a becsületes politikust.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.