A demokratikus ellenzék összefogásának fontosságát hangsúlyozták a felszólalók az MSZP országgyűlési választási programjának miskolci ismertetőjén hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Én is úgy látom, Borsodban bukta lesz.
wagabund
"MSZP: el lehet zavarni a kormányt, mint a huzat"

igen, pontosan ezt mondják külföldi újságírók is...még a következő négy évben lesz egy kövér négyötöde Orbánnak, majd 2022-ben kétharmada...na ekkor kezdhetik a gyúrást az elzavarásra...2026-ban talán sikerül(ha lesz huzat)
gulyasgyula
@wagabund:...2026- ban Orbán nyugdíjba vonul ..A migrásokba belefullad az UNIÓ ..Az országot meg civil szervezetek vezetik A CSŐD FELÉ ...
karma1
Nyugdijba orbant csak a halottaskocsi fogja vinni,... Csak nem lesz mindegy, hogy golyoval vagy demenciaval a testeben...
Peller Anikó
@wagabund: hát pont ez a kérdés. Ha nem képesek szövetséget kötni ezek az óvodás szerencsétlenek akkor úgy lesz ahogy mondod.

Én úgy látom tanultak a botkázásból, egyre többen gondolják úgy, hogy össze kéne beszélni valahogy. Éppen ez a nehéz a gyagyásokkal. Napersze nem mind gyagyás, mert van aki csak az 5 %-ért hajt. Az nem gyagyás hanem gazember, bárki is az.
wagabund
@Peller Anikó: ezt lecsaptad, nálad a pont. Nem tudok hozzáfűzni semmit, mert így látom én is.

de van még valami..itt van ez a zuglói polgármester...úgy néz ki, mintha valami jószándék látható nála. ..de azt is látom, hogy néhány túlhízott emeszpésnek a mosolya nemigazán őszinte...
a fidesz őt is bedarálja pár napon belül...nem engedhetik meg, hogy a vezér izgatottan, körömrágva szilveszterezzen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.