A Jobbik vezetője láthatóan iszonyatos erőfeszítéseket tesz, hogy kellő nagyságú báránybőrt találjon, mellyel elfedheti a „farkast”, pártjának leginkább fasisztának látszó vonásait. Debrecenben úgy látszik, még nyomokban sem jutott az álcából, hiszen a Jobbik debreceni képviselőjéből, Ágoston Tiborból, a holokauszttagadó, Debrecen főterén évekig akasztófát ácsoló, a vészkorszak félelmet keltő egyenruhájában páváskodó képviselőjéből, immár sokadszor, újra előtört a pártjának valódi énje!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha azonnal nem tette meg a szukseges lepeseket - kesobb mar nem teheti meg eros fideszes es ellenzeki kritika nelkul...
Aki tisztaban van egy kicsit is a jobbikot letrehozo eredeti elvekkel, az tudja, hogy ok bizony a naci multra voksolnak, rasszistak, antiszemitak, es mindenkeppen inkabb a felkatonai rendre, mint a polgarosodasra szavaznak. Turulmadaras, Arpad-savos, arvalanyhajas elkepzeleseiknek nem sok helye van a palettan,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.