Mindkét férfi a helyszínen életét vesztette, haláluk "átlagot meghaladó szenvedések után" következett be.

Különös kegyetlenséggel, több ember, illetve védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés és kifosztás bűntette miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a fiatalkorúval szemben, aki egy éjszaka leforgása alatt megölt két hajléktalant Tatabányán – tájékoztatta a főügyészség keddi közleményében az MTI-t.

Reszl Ildikó főügyész közölte: a fiú április végén egy parkban töltötte az estét barátaival, majd hazafele menet egy buszmegállónál észrevette, hogy a várórészben alszik egy hajléktalan férfi, akivel egy alkalmi munka kapcsán korábban konfliktusba keveredett.

A fiú beszélni akart a férfival, felkeltette, de a sértett elküldte, amin a fiú felháborodott, ezért nagy erővel ököllel megütötte a fejét, majd miután a férfi elesett, tovább ütötte és rúgta. A magatehetetlen férfitól elvette a táskáját és mobiltelefonját, majd a táskát útközben elrejtette, a telefont megtartotta.

A gyilkosság elkövetése után a fiatalember a lakásukhoz tartozó lépcsőházban leült, mert nem mert hazamenni. A lépcsőházból éjjel az egyik presszó melletti füves területre indult, majd meglátta, hogy a presszó kerthelyiségében lévő padon egy hajléktalan férfi alszik.

A fiú ezt a férfit is felkeltette, és közölte vele, hogy magánterületen tartózkodik, menjen el. Az álmából ébredő sértett szitkozódott, erre a fiatalkorú kiráncigálta a padok közül, és őt is többször ököllel megütötte, majd tovább bántalmazta az eleső férfit.

Mindkét férfi a helyszínen életét vesztette, haláluk "átlagot meghaladó szenvedések után" következett be. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint a fiú részletes beismerő vallomást tett kihallgatásán.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Horizont: 10:32: Precíz fogalmazás. Ezzel értek egyet.
justhpeter
@Horizont: A 15 év teszi igaz tragédiává az ő oldaláról is.
szép új világ
"haláluk átlagot meghaladó szenvedések után következett be" Mire gondolhatott a bíró, talán az elmúlt 10-15 évre?
Jozefina
Gratula a szülőknek. Talán ők is úgy járnak, ha nincs elég zszozsó a csemete zsebében!!! Na meg az oly hirhedt keresztényi alapú iskolai képzésnek!!!
teuton
Biztosan migrancs terrorista volt, mert kulturalt, kereszteny magyarok soha nem ölnek. A hivatalos statisztika pedig hazudik, hogy MO-on 2naponta törtenik egy gyilkossag! Legalabbis a Pesti Sracok szemszögeböl nezve...
mackoka46
Beérett a kormányzati gyűlölet. Ez akkoriban történt, amikor állami hajléktalan üldözés volt gyűlölet alapon. A rendőrség volt hogy háromszor is elvitte őket, csoda hogy nem lettek öngyilkosok az üldöztetéstől. Ne te mocskos botrány keresztény ország skandalum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.