Előre nem látott műszaki problémák miatt a tervezett 2018 júniusa helyett ősszel adják át a felújítás alatt álló Párisi Udvarban épülő ötcsillagos hotelt – mondta Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel szállodaigazgatója egy háttérbeszélgetésen kedden Budapesten.

Műszaki problémák miatt csúszik a Párisi Udvar Hotel átadása

Fotó: Czimbal Gyula / MTI 

A szállodát a Mellow Mood Hotels Ltd. üzemelteti majd, és az amerikai The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni. Fazekas Tamás elmondta, hogy újabb 1400 négyzetméteren kellett a födémet lebontani, ami 700 millió forint többletköltséget jelent, így a beruházás összértéke 13,1 milliárd forintra nőtt.

Hermesz János projektmenedzser bejelentette, hogy az építési munkák miatt lezárt Petőfi Sándor utca december 23-án ugyan újra megnyílik, de ekkortól a Ferenciek terén növelik az építési területet, ami miatt a buszmegálló 10 méterrel hátrébb kerül.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A környékbeli lakástulajdonosok és bérlők közül csak egyet nem érint rosszul az elhúzódó rekonstrukció: egy nemzeti dohányboltot.Kérdés, ez miért nem zavarja a beruházót, a BKK-t vagy éppen az önkormányzatot. A válasz a tulajdonosok személye lehet: a koncessziót elnyerő céget, a Szivar Torony City Bt.-t ugyanis Rogán Antal szomszédja, az állami kommunikációs tendereken is sikert sikerre halmozó Csetényi Csaba alapította Krskó Tiborral – utóbbi ma is beltagja a több belvárosi trafikot is elnyerő cégnek.
wagabund
a Párisi Udvart egy kőgazdag arab vette meg, mégis akadozik az átadás,...nemááá..
papa.49
@wagabund: Ezek szerint onnan is lehet lopikálni )))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.