Százból tizenkét autón nyári abroncsok vannak fent december közepén, derült ki abból a felmérésből, amelyet az Abroncs Kereskedőház végzett a téli szerelési szezon után Budapesten és több nagyvárosban. A felmérés szerint az átlagnál rosszabb a helyzet a kisteherautók és mikrobuszok ese-tében. „A nem reprezentatív kutatásunk célja az volt, hogy a téli átszerelési időszak után képet kapjunk az autósok abroncshasználati szokásairól, különösen a téli-nyári abroncsok arányára vonatkozóan”, ismertette Tiszay Árpád, az Abroncs Kereskedőház kereskedelmi vezetője.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Egyszer érném meg hogy nem valami gumiszerelésben érdekelt suttyó banda nyilatkozik ezügyben...és mivel évek óta havat már csak mutatóba látni itthon...ajánlom mindenkinek nézzen utána hogy teljesítenek az úgynevezett "téli" gumik nedves aszfalton!!!Utána lehet gondolkodni hogy egy kiadós esőben melyik a biztonságosabb!!!
Csizmás Kond
...ez az egész nyáritéligumilószar egy spekuláns törvényenkívüli átverés.
Gyártsanak olyan gumit, autót motort stb ami minden körülmények között megfelel és ne azzal basztassák az embert, hogy melyik hónapba milyen szarral közlekedhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.