A "Soros-terv" minden egyes pontjára több mint 2 millióan mondanak nemet – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján, közölve: a postán beérkezett kérdőívek több mint 90 százalékát már feldolgozták.

Az eredmények azt mutatják: a magyarok egyhangúlag elutasítanak minden olyan tervet, amely a bevándorlást segíti, ösztönzi – mondta a politikus.

Dömötör Csaba szerint új egyetértési pontok jöttek létre Magyarországon, melyek közül a legfontosabb, hogy a magyarok nem szeretnék, ha Magyarország bevándorlóországgá válna.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az online kitölthető verziót minden lelekes agymosott fidesz seggnyaló legalább 40x csinálta meg...hiteles felmérés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Az online kitölthető verziót minden lelekes agymosott fidesz seggnyaló legalább 40x csinálta meg...hiteles felmérés.
namihami
Elhisszük.
Csak egy kérésünk lenne, engedjék megszámolni. Mert ez így csak bemondás.
tothjani
Vagyis még mindig kb 30% a Fidesz támogatottsága.
Mondjuk elég nagy szégyen hogy hagytunk ilyen választási rendszert kialakítani ahol az országot lehet irányítani 30%-al, de egy népszavazási kérdéshez 50% kell akkor is ha jelentéktelen kérdés.
lusta
Akkor ez azt jelenti, hogy 6 millióan meg igent mondtak. A két millió azért kevesebb a hat milliónál.
lusta
@tothjani: Valóban érdekes kérdés. 28,5%-al lehet 66,7% a parlamenti patkóban, míg egy egyszerű érvényes népszavazáshoz 50% kell, hogy a parlamenti patkó egyáltalán foglalkozzon az üggyel.
quadrocopter
Valaki magyarázza el ennek a matekzseninek, hogy az 1/4 az akkor is 1/4 ha összeszarják magukat a bősz sorosozásban!
pásztor maldonado
Én az online lehetőséget hagynám már, mert a bevallott170 ezer nélkül is kétmillió fölött van a kritikán aluli agyilag zoknik száma Magyarországon (a semmiről szavaztak, amivel semmit nem lehet kezdeni, csak mutogatni rá ujjal).

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogyan lehetséges, hogy hetekig viszonylag kevés levél érkezett vissza, aztán pár nap alatt annyi, amivel szinte megduplázódott a szám.
Szóval a posta kimutatásai alapján tényleg meg van a szám, de...
1. A Posta állami cég (khm)
2. Én megnézném, hogy milyen néven, milyen címről küldték vissza a leveleket, mert én el tudom képzelni (erről a kormányról már minden aljasságot el tudok képzelni), hogy egy fideszes irodában mélyen elkötelezett hithű fidesznyikek (értsd: hívők, akik biztos, hogy sosem szivárogtatnának - inkább meghalnak az istenükért... Sátán egyik ördögfejedelméért), éjt-nappallá téve, kamu nevekkel, címekkel 1, azaz egymilliónál is több kamu levelet töltöttek ki, és adtak postára.
Eladott Ország
A politikában régóta ismert pszichológiai trükk, hogy ha valamit kitartóan és sokáig ismétlünk, az az emberek fejében a sok sulykolástól előbb-utóbb igazsággá válik. A rossz hír az, hogy ez a módszer csak gondolatok megerősítésénél működik, a cáfolatuknál nem! Ezért létfontosságú a politikában, hogy ki diktálja a témákat, és ki kényszerül arra, hogy reagáljon és cáfoljon. Mindig az adogató van előnyben, mint a teniszben. Ez a "konzultáció" olyan, mint az a történet, amikor egy politikus kilép az irodája ajtaján, erre odaugrik egy újságíró, és letámadja:
"Szenátor úr! Igaz, hogy már egy hónapja nem veri a feleségét?! Igennel vagy nemmel válaszoljon!!!" Erre - ha egyáltalán nem is verte - nem tud helyesen válaszolni.. Magában a KÉRDÉSBEN benne van a hazugság. Ugyanez a helyzet a "konzultációval". Tényként hangoztatja a Soros-terv létét, tehát aki válaszol, már el is ismeri az egész ocsmány propagandát. Undorító! A következő nemzeti konzultáció:
uploads.disquscdn.com/images/7c52edb42f2cec375ca598c7c2ae33e5d8e5390a2928e80b20dc7dee0e8c8853.jpg?w=600&h=312
papa.49
Ha 100X elmondod szarházi AKKOR IS HAZUGSÁG !!!
lusta
@Eladott Ország: Közben van egy bírósági ítélet, miszerint a nemzethy inzultációs levélben hazugságot állítottak, valamint az is tény, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk bevallotta, hogy a saját véleményét írták a nemzethy inzultációs levelekbe. Szegény szerencsétlen Dömötör gyereket elfelejtették tájékoztatni?
Eladott Ország
@lusta: Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A narancskeltetős Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számon kérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Nem volt sokkal jobb az előző garnitúra sem, de azért mégis. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.