A rendőrség elfogta azt az embert, aki egy késsel kiszúrta Fenyvesi Zoltán panziótulajdonos autójának kerekét Őcsényben. Mint ismeretes, a településen szeptemberben pánik tört ki, amikor a helyiek hírül vették, hogy a panziós menekülteket látna vendégül. Fenyvesit megfenyegették, sőt, autója kerekét is kiszúrták. A rendőrség nyomozást indított az elkövető ellen, akit elfogtak, és aki beismerő vallomást tett, állítólag a bűnös kés is megvan. Az ősszel történtek miatt Fülöp János, Őcsény független polgármestere lemondott, az új választást vasárnap tartják a faluban – még az is lehet, hogy ő nyeri meg újra.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ahelyett, hogy az ország miniszterelnöke, Orbán Viktor elítélte volna, de legalábbis nem
helyénvalónak ítélte volna meg az őcsényi esetet, ennek ellenkezőjéről tett tanúbizonyságot. Helyeselte, már-már követendőnek nevezte azt, amit a falu lakosai tettek. Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, „nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba”. „Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni. Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket” – jelentette ki a kormányfő. Ezzel a kormányfő engedélyt adott az uszításra, a gyűlöletre, jogosnak, sőt követendő példának tüntette fel azt, ami bármely más európai ország területén
abnormális, elítélendő lenne. Egy embert halálosan megfenyegetni, majd autójának kerekeit kiszúrni az ország vezetője szerint „nagyon helyes”. Hát mi lett országunkból? Hova jutottunk, hogy a kormányfő helyesli azt, ha egy embert halálosan megfenyegetnek és jószerivel elüldöznek saját otthonából? Hát a kurva élet már, erre más szavakat nehéz lenne használni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.