Miközben teakonyhára négyzetméterenként másfél milliót költ, dolgozóinak még minimálbért sem fizet Mészáros Lőrinc alapítványa. A felcsúti focialapítvány 2017–2018-as sportfejlesztési programja szerint a takarítók havi bruttó bére 88 ezer forint, a karbantartóké 111-112 ezer az idei 127 500 forintos minimálbér helyett. De a szakács sem kapja meg a szakmunkás-bérminimumot, havi bruttó keresete 147 ezer forint az elvárt 160 ezer helyett.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: pásztor maldonado
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
No és zsebbe mennyi megy? Csak azért, mert minimálbérrel nem lehet az alkalmazottak száját befogni , hogy ne beszéljenek Analfa Béla sunyításairól!
cikicakk55
Miből fizetne már az a szerencsétlen isten barma? Ki hiszi el,hogy van annak a nyomorultnak egyetlen fillér haszna is abból,hogy aláírja az a sok cégtulajdonosi lapot. Szerintem Ő maga is minimál bérből él. Mikor a tévék közvetítik,hogy épp az Adrián sütteti magát a kastélyában,akkor oda közpénzen elviszik,közpénzen eltartják addig az egy napig még a tévé felvétel elkészül,majd egy fapados járaton haza is szállítják. Annyi ésszel amennyivel az a Níemand meg van áldva,nem is lehet tőle elvárni,hogy tudja mennyi a jelenlegi minimálbér,vagy mennyi az éppen aktuális kereset. Nagyon fájdalmas lesz neki az ébredés,mikor arra eszmél,hogy a bilibe lóg a keze. vagyonkája már rég a szomszédjaj családjának a bankszámláján fiadzik valahol Európán kívül.
Nessy
Mészáros cégének szolgáltatást végezni Isten ments! Többszöri nekifutásra lehet elérni, hogy kifizessék a számlát!
1magyar
Mészáros a nemzeti rabszolgatartó? Éhbért fizet? Szégyellje magát!
pásztor maldonado
„Ezek a bruttó havi juttatások semmiképpen nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak, mert a minimálbért mindenkinek meg kell adni."

Azt mondja a náci-kommunista reneszánsz törpe, hogy azt nézzük, amit csinál, és ne azt, amit mond. Aki a közvetlen szomszédságában simán, szó nélkül elnézi a TÖRVÉNYSÉRTÉST (és nem más törvényének a megsértését, hanem a saját maguk által megszabott törvényekét!!!), az egy G... .

Na most, amit mond, az szennyvíz, vagyis folyik ki a szar a szájából, amit meg csinál, az gyalázatosan undorító okádék, ami elsősorban életellenes, aztán népellenes, aztán nemzetellenes, aztán Európa ellenes, aztán világellenes, aztán Naprendszerellenes, aztán Tejútrendszer ellenes, aztán galaxis halmaz ellenes, aztán szuperhalmaz ellenes (Azt tudtad, hogy a galaxisok halmazokat alkotnak, a galaxishalmazok pedig szuperhalmazokat? Pedig, de.) - de végső soron Teremtő Isten ellenes.

Szóval, akár hallgatom, akár nézem, kinyílik a péklapát a zsebemben (és nem velem, vagy a rúgós péklapátommal van a baj - ez biztos!!!).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.