Videófelvételen látható, ahogy egy budapesti postás egyedi módját választja a kézbesítésnek. Nem pont ez lenne a helyes megoldás.

A Pénzcentrum szerkesztősége kapott egy videót, amin az látható, hogy Budapesten egy postás megpróbál kézbesíteni egy küldeményt, majd behajítja az udvarba.

A videót beküldő szerint nem először találtak már így küldeményt.

A mellékelt jelenet rendszeresen megtörténik nálunk, a postai csomag méretétől és az időjárástól függetlenül. Mikor megyünk haza, rendszeresen találunk behajítva csomagokat a kertünkben, a csatolt videón egy októberi eset látható

- mondta el a lapnak a videó beküldője. 

A Pénzcentrum megkérdezte a Postát, az állami cég azt válaszolta, csak abban az esetben helyeznek el küldeményt a levélszekrényben, ha az teljes terjedelmében, sérülés nélkül befér. 

Ha ez nem kivitelezhető, akkor a postát hagy egy értesítőt, hogy melyik postára kell befáradni a küldeményért.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ha szűk a levelesláda, akkor más megoldás nincs is!
lópicigáspár
Mi a f@szt hisztizik! Ő legalább megkapta a motyót! :))
desert
Azért ez elképesztő... Tudom, hogy rohadtul alul vannak fizetve, de arról nem az ügyfél tehet. Ha törékeny a cucc, vagy az esőben fossá ázik, akkor azt ki fogja kifizetni? Több helyről hallom, hogy némelyik paraszt meg sem próbálja kézbesíteni a csomagot, rögtön az értesítőt dobja be, aztán rohangálhat az ügyfél a csomag után. Amikor csak tehetem futárral hozatom, lehet, hogy 100-300 Ft-al drágább, de legalább kultúrember módjára viselkedik (pedig ők sincsenek túlfizetve).
Aki Én
,,hagy egy értesítőt, hogy melyik postára kell befáradni a küldeményért."
Akkor ez biztos az értesítő volt :)
szep napot
Ezert kell a postasnak adni karcsonykor, husvetkor 2-300 forintot (ha nyugdijat hoz akkor tobbet) es akkor nem veti el a postaladat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.