Vajon miben más a mostani helyzet, néhány hónappal a választás előtt, mint 2013 végén, az akkori voksolást megelőzően volt? Három év. Három teljes év. Legalább ennyi idejük volt a magukat – szerényen csak – demokratikus ellenzéknek nevező pártoknak arra, hogy a kormány ellenpólusaként tudjanak megjelenni, vagyis alternatívát kínáljanak a regnáló hatalommal szemben. Mondhatnánk úgy is, hogy csupán csak valódi ellenzékként működjenek. Kis időutazásra hívom most a kedves olvasót. Vajon miben más a mostani helyzet, néhány hónappal a választás előtt, mint 2013 végén, az akkori voksolást megelőzően volt?

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hagyjuk a részleteket, melyik évezred?

A derék mno.hu vezércikke csak megmondójában/közreadójában, címében és elemi számtanban hibádzik

A portál mai vezető írása „Időutazás” az ellenzéket, pontosabban az un. demokratikus ellenzéket szapulja. Egy csöppet sem mondhatjuk, hogy nem okkal, legfeljebb a jelzők véleményesek. Azonban gondok vagynak velem bőségesen!
Egyfelől, nem vagyok benne biztos, hogy a derék Katona Mariann és az mno.hu a leg autentikusabb ilyetén kritikák megfogalmazásában.
Abban már sokkal biztosabb vagyok, hogy ennek semmi köze az időutazáshoz! =)) Ha nem tudod Wazze mit jelent két kattintással megtalálod a neten!
Ami pedig a cikk indítását illeti, meg kell jegyezzem, hogy felénk 2013 vége poénra 4, azaz négy (s nem három) éve volt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.