A Fidesz által kialakított választási rendszer egy erős Jobbiknak is kedvezhet, ez magyarázza a párt ellen indított támadást – véli Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem professzora. HVG-interjú. Kim Lane Scheppele: Magyarországon a demokratikus ellenzék szervezetlen, szétesett, s hallani olyan pletykákat, hogy néhány szocialista politikus Orbán Viktor zsebében van. A legerősebb Fidesz-ellenes párt jelenleg a Jobbik, amelyhez Simicska Lajos is átállt, így sok bennfentes információhoz jutott arról, miként működik a Fidesz. Az Orbán által 2014-re kialakított választási rendszer pedig akár kedvezhet is a Jobbiknak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
zsebében??? ne már csak ismét egy csónakban eveznek. Na és ott a TGM és Fodorka effektusok, hogy a derék Szakasits unoka nyalásairól ne is tegyünk említést! =))
lampa laz
Ezért kell orbánnak sok iskolázatlan és megvásárlható jellemtelen szavazó, h ilyen és hasonló kívülállók által megfogalmazott kritkus vélemény ne gondolkodtassa el és ne legyen véleményformálója, bírálója a hatalmon levőkkel szemben.
RonaGyuri
@lampa laz: bocs de te nagyon nagy tévedésben vagy, mert ez a sok "megvásárlható jellemtelen szavazó" statisztikai értelemben iskolázott. Ahogy Őfenesége és bandájának legtöbbje is minimum egy diplomás. Az viszont tény, hogy kevés kivételtől eltekintve (ők nem parasztok) műveletlen paraszt-suttyók! =))
lampa laz
@RonaGyuri: ... És megvásárolható, jellemtelen szavazó, ebbe a kategóriába sokan beletartoznak, azok is akikről Te írtál iskolázott akár több diplomás értelmiségi. Úgy gondolom, h ők lényegesen többen vannak akik anyagi előnyt is élveznek mindebből és nem meggyőződésből fidesz szavazók.
RonaGyuri
@lampa laz: tudod ez a nem meggyőződésből duma - egy régen született ember lévén - ez nekem nem hangzik túl jól. Főleg, hogy derék párt, kisz, szakszervezeti potentátok magyarázkodtak így! =))
kereső
És nekünk kitől kellene,kell tartanunk. A fidesz/orbán bemutatta mit tud.A jobbik meg hűségesen támogatta ebben. Támogatta,mindaddig,amig a jogállam és demokrácia hiánya-amelyet egyűtt hoztak létre-őt magát is meg nem támadta?.A jobbik -ugyan kicsit bosszankodva,de büszkén is-mondta nem egyszer,hogy a orban az ő programjukat hajtja végre.Akkor ,most mire is ez a nagy cicaharc? Talán csak egy nagyon jól megkomponált szinjátéknak vagyunk tanúi.A meséket szeretem,de már nem hiszek bennük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.