A Nébih lejárt szavatosságú, jelöletlen, penészes, erősen szennyezett és szabálytalanul előállított hústermékek megsemmisítését rendelte el.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Clavigo: "Az üzlet a súlyos hibákat azóta kijavította, így az ismételt hatósági szemlét követően újra kinyithatott." Az alkotmányos illetéket azóta (Voldemort) lerótták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Pálinkás Pál: Jaj ne húzogasd a szádat, örülj, hogy ezt a sikert nem a belvárosi tanyafejlesztési programmal érték el. Végül is árulhattak volna lépfenefertőzött húst is, ahogy a FM vezetőjének barátja tette a közétkeztetésben Hevesben.
wagabund
"Menő budai piacon találtak az ellenőrök 3 tonna büdös húst"

a népek meg büszkén dicsekszenek, hogy a piac az igazi, nem a multi...
...amúgy a disznó sem tudja mitől hízik...most megtudtuk, hogy mi mitől hízunk(vagy fosunk).. na, megyek is a fayanszra...
Clavigo
Elfelejtette a tulaj letenni az alkotmányos ( Voldemort) hozzájárulást ?? Hát ez gáz...Egyébként hallott valaki olyanról,,,hogy egy ilyen " buli " után megtalálták a simlist ?? Ne adj isten ,még le is csukták volna ? 3 tonna szar...MELYIK BESZÁLLÍTÓROL IS VAN SZÓ ,,???
nyanya001
Igazi hungarikum ! Ezt vedd, ne a rothadt kapitalista multinál vásárolj !
Eladott Ország
@Clavigo: "Az üzlet a súlyos hibákat azóta kijavította, így az ismételt hatósági szemlét követően újra kinyithatott." Az alkotmányos illetéket azóta (Voldemort) lerótták.
nezelodo
@Clavigo: Melyik beszállítótól való? Csak nem a számlát keresed? De ugye ezt nem komolyan gondolod? Melyik piszkítana saját fészkébe egy ÁFÁ-s számlával, hacsak nem a számla a fő terméke és ÁFÁÉ-ért azt árulja?
Különben is minek tartanák akkor a tokás NAV-ost? Ennek nincs annyi esze, hogy egy éjjel egyetlen enter leütéssel rendezze a hívek jutalmazását, meg az dósságuk eltörlését, mint ahogy a Simlicska tette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.