Nagy Bandó András volt Rónai Egon vendég az Egyenes Beszédben, de a humorista olyan kijelentéseket tett az ATV műsorában, amitől mindenki elhatárolódott, írja a 444. Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól – és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe – mondta Nagy Bandó, mire a műsorvezető visszaszólt, hogy ez egy régi mendemonda. A humorista egy költői kérdéssel zárta le az interjú ezen szakaszát: nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél? A beszélgetés idő közben lekerült az ATV honlapjáról, a 444-hez eljuttatott közleményükben pedig azt írták, hogy ez a csatorna saját döntése volt. Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Menj a tetves kurva anyádba te rohadék Bandó
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Justitia
@durbincs: nem itt lakók - mars Csökött - falvára ?:
Peller Anikó
Na jó de ki verte össze? És mi volt a bűne amiért összeverték? Mert a semmiért nem vernek össze senkit csak az oroszoknál meg akik félig fehérek. Tudod ott ahol lukas a csenkó barátunk, vagy csak nemsokára lukas. Nade hátha a lukas matyi háromszor veri vissza.
advocat
Éljen. 3 éves a hír.

Nagyszerű, az uborkaszezon. Vagy csak ennyire futja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.