Az Országgyűlés három és fél éve nem hajlandó dönteni a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség jogállásáról, miközben a saját maga hozta törvény szerint ezt 60 napon belül kellett volna megtennie – állapította meg az Alkotmánybíróság. Ez alkotmányos mulasztás, amelyet a szerdán közzétett határozat szerint 2018. március 31-éig pótolni kell.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
majd beleírják a törvénybe, h kivéve Iványit, oszt annyi
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
majd beleírják a törvénybe, h kivéve Iványit, oszt annyi
quadrocopter
Szarnak a patkányok még a saját maguk hozta normákra is!
Mocskos parazita férgek!
bencemacska
Mi lett volna, ha ezt a döntést időben hozzák meg, amikor még olyan határidőt lehetett volna szabni, hogy ilyenkorra el is felejtsük a problémát!
Talán illett volna annak a parlamentnek dönteni a korrekcióról, aki a hibát (aljasságot!) elkövette!
Egyáltalán hány napot ülésezik a parlament a választások előtt?
quadrocopter
@bencemacska: Nem az elvárható előrelátásért markolják fel ezek a trógerek a milliókat - parazita pöcegödrök!
Sámannus
Egyszerűbb felsorolni akit nem sértettek meg ezek a ganajok, mert olyan meg nincs is.
Apatszerek
Amilyenek a kommentelők olyanok a végrehajtók.
pásztor maldonado
Az orbán vezette országgyűlés már mindenkinek a jogát megsértette ebben az országban.
Talán ezért mondják sokan, hogy fokozatosan (amennyire a bárgyú magyar nép engedi), de folyamatosan épül le a jogállam, aminek az első, és már meglévő 'eredménye' az autokrácia, a következő lépcsőfoka pedig az Európától való elszigetelődés, és a nyílt diktatúra kiteljesedése, és végül orbán királlyá koronázása lesz.
De akkor biztos, hogy elszakad a cérna...

2026 lesz az ellenforradalom éve.
Akkor felkel a nép, és lesz ott minden. Felszedett térkövek. Molotov-koktél. Az utcákat felakasztott véresre vert testek borítják. A parlament lángokban áll Akkor szem nem marad szárazon, és egy lámpavas sem lesz üres. Az oroszok bevonulnának, de az ukránok miatt nem tudnak, úgyhogy minden vissza lesz véve.
Igaz, utána nem marad semmink, de akkor végre a szívekben a lelkekben meg fog történni a rendszerváltozás, és végre közösen népként egymást segítve felépítünk egy normális országot, amiben soha nem kerülhetnek hatalomra olyan frusztrál, beteg állatok, mint Orbán Viktor.
A világ, és benne Európa, és benne a németek biztos segíteni fognak, és lesz Marshall-segély, meg Merkel-segély, meg minden...

Száz szónak is egy a vége: Nálunk nem történt meg az igazi rendszerváltozás (egyébként miért hozhatta volna vissza ránk orbán az egypártrendszert, az orosz barátságot, és a jobbágy-földes úr feelinget?), mert valamikor már csak vérrel lehet lemosni a gyalázatot. - by ismeretlen népműveletlen által

Rózsák vére...

www.youtube.com/watch?v=KyRKh5Czbmo
sokanvagyunk
Vajon miért adott nekik az Alkotmánybíróság újabb 100 napot? - a két ünnep között, csupán nevelő szándékkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.