A teljes korú szavazó népesség 52 százaléka gondolja úgy, a közepesnél valószínűtlenebb, hogy az ellenzék jövőre legyőzi a Fideszt. Az ellenzéki szavazók 24-29 százaléka is ugyanezen a véleményen van. A Medián részletesen elemezte a politikai mozgásokat a friss HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
@Horizont: Én se fogok rájuk szavazni inkább levágom a kezem.Mert a fidesztől csak jobb lehet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ember és jó és Orbánt akarja??? Kizárt! =))
division
Nem is lehet ez kérdés. Józan ember látja mit várhat a jelenlegi ellenzéktől.
peterkelemen
Hogyan győzné le amikor a média 99%-a Orbán kezében, amikor a leépítette a jogállamot és aljas módon átírták a választási rendszert. Azok, akik elhitetik a néppel, hogy Orbán leváltható HAZUDNAK vagy túlságosan naivak. Egy diktatúrában csak és kizárólag a nép erejével lehet eltakarítani őket. A minimum pedig az, hogy teljes bojkotott kell ellenük hirdetni se választások, se parlament az ellenzéknek be kell fejeznie az együttműködést ezekkel a köztörvényes bűnözőkkel. Az EUt pedig felszólítani, hogy szintén fejezze be egy aljas, velejéig romlott diktatúra pénzelését.
olivér
@Horizont: Division a realitásokról ír és igaza van,el Orbánnal ,de csak azért szavazzak valakire mert nincs más?Már 2001-ben sem mentem el választani,pontosan ezért és igazam lett.Távozzon Orbán ,persze,de a bohóciskolából emeljünk a helyére valami kretént?Itt kezdődnek csak a bajok!Ez a böszme,bukott banda 100 évig sem fog alternatívát jelenteni Orbánnal szemben!!
justhpeter
Az az igazság, hogy Orbán még a bukását is élvezni akarja. Ám legyen, de aztán ne panaszkodjon !
Borsodi
@Horizont: Én se fogok rájuk szavazni inkább levágom a kezem.Mert a fidesztől csak jobb lehet!
division
@Borsodi: Mondja ezt az élet habos oldala:-)
JAJMÁR
Jó része úgy gondolja, de úgy akarja? Na, az nem ugyanaz!
Yoda69
"A teljes korú szavazó népesség 52 százaléka gondolja úgy, a közepesnél valószínűtlenebb, hogy az ellenzék jövőre legyőzi a Fideszt"

Ez mit jelent? Valaki magyarazza mar el.
A kozepes 1-5-os skalan nalam 50%-ot jelent. Tehat a cikk iroja tehat azt feltetelezi, hogy 52% ad 50%-nal kevesebb gyozelmet az ellenzeknek. Tehat akkor 48% az ellenzeket latja eselyesenek?
division
@Yoda69: Nem értem mit rágódsz ezen, egyrészt téged nem érint, másrészt meg úgyis a Fidesz nyer:-)
division
@Horizont: Ahogy mondod, maradjunk a realitás talaján, ami jelen pillanatban a Fidesz győzelmét mutatja.
Yoda69
@division: Mindket allitasodban tevedsz. Egyreszt nagyon is erint, masreszt miert nyerne a fideSS?
division
@Yoda69: Mondom én, aki nem itt él nem biztos hogy jól tájékozott:-) Kezdjük mindjárt a névvel: Fidesz.
Nincs ellenzék, a Fidesz szavazók tábora stabil. Ennyi éppen elég.
Yoda69
@division: En ugy latom van ellenzek, epp ma kotott szovetseget a DK es az MSZP. Az viszont igaz hogy a fideSS tabora stabil, sot meg novelik is ukran es roman nyugdijasokkal.
division
@Yoda69: Nem kellenek ide semmiféle nyugdíjasok kintről, eleve alig van szavazótábora az MSZP - nek meg a DK - nak. Nincs hitelük már régóta. A Fidesz már lassan 8 éve kormányoz, és ez elég ahhoz hogy biztos tábort tudhasson maga mögött, és nem kizárólag Mészáros gazdagodásából kell megítélni egy pártot. Igazi ellenzék szerintem amíg én élek nem lesz.
Nessy
Egy biztos, ha fidesz szavazó ismerősöm egy árva vak hangot mer szólni akár a piacon az árak miatt, akár az orvosnál a várakozás miatt elveim ellenére elküldöm valahova, valakihez!
Peller Anikó
@division: kérdés, hogy meddig élsz. Mert nem az

hal ám meg aki koros
hanem az aki aa ... sörös
division
@Nessy: Ha az ismerősöd nincs eleresztve anyagilag egy ellenzéki kormány mellett is szidná az árakat meg a várakozást:-))
quadrocopter
"A teljes korú szavazó népesség 52 százaléka gondolja úgy..."

Nos akkor mégis hogyan a fenébe van az, hogy a választókorúak 1/4-e küldte csak vissza a nemzethy parasztvakítási papírt és nem 52 %.-a?
"He?" "Holla"? "mán"?
Aki Én
@division: Meg azt is, hogy mit kap a kormánytól. Ezért van az, hogy soha nem volt a többség orbán oldalán. Egy olyan szavazást, konzultációt, népszavazást... mondj, ahol orbánra többen szavaztak, mint ellene. Az ok, hogy az ellenzék megoszlik, de aki oda szavaz, az nem orbánt akarja. Érted ezt az egyszerű tényt?
division
@Aki Én: Értem hát, te közgazdászok gyöngye:-) Mindenki csak kapni akar, tenni viszont semmit.
Aki Én
@division alias Sandokan: Dehogy érted Szandikám. Ha értenéd, nem mondanál ilyen butaságokat.
olivér
@Horizont: Értem a véleményt,nekem akkor sem szivem csücske egyik sem.Magam dr.Schiffer András személyét láttam alkalmas jelöltnek Orbán helyett,a mostani felhozatallal nem tudok mit kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.