Minden második választópolgár Orbán Viktort látná legszívesebben a kormányfői pozícióban a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint. Erről a Századvég Alapítvány tájékoztatta szerdán az MTI-t.

Századvég: Orbánt akarja a többség miniszterelnöknek
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A közlemény szerint továbbra is Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a legnépszerűbb jelölt, a megkérdezettek 52 százaléka őt látná legszívesebben ebben a pozícióban.

Az ellenzéki politikusok közül Karácsony Gergelyre, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjére a válaszadók 13 százaléka voksolna, Szél Bernadettre, az LMP társelnökére, miniszterelnök-jelöltjére 11 százalék. Vona Gábort, a Jobbik elnökét, miniszterelnök-jelöltjét a megkérdezettek 8 százaléka látná szívesen kormányfőként.

A Századvég december 12. és 18. között végezte telefonos közvélemény-kutatását ezer, véletlenszerűen kiválasztott felnőtt megkérdezésével.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Színtiszta HAZUGSÁG! Mondja ezt a két Orbán szócső a Századvég és az MTI. Takarodjanak a k. anyjukba a hazugságaikkal együtt!
mariaberta
Micsoda hazugság... mert én nem így tapasztalom.
nevemnick
Ezerből?
A Századvég próbálná ki egyszer ötezerből, és nem az előre megadott ezres lista szerint.
Az ismerőseim közül, (akik vannak szép számmal) ennek a cégnek a kérdezőbiztosai eddig csak!!! tizenkét embert hívtak fel közel húsz év alatt. Ebből hatot egyszer, akik nem voltak hajlandók válaszolni, egyet ötször, kettőt háromszor és hármat kétszer. Szerintetek ezek közül mennyi a narancsos?
Na ugye...
silber13
ASzázadvég akarná?...? Oszt ugyan hány lelket számlál ez portyáó maroknyi emberizink?:-))))
Hellcat
Jóóóvan bugyuta századvég megint behaluzta 20-30% ra a többséget.
Jozefina
A századvéget meg a pokolba. putyin hiradó!!!
verőce21
Majd áprilisban végre kiderül, mennyit érnek a közvélemény kutatások!
Az igazság az, hogy a sok közvélemény kutatásba, helyzetbe bele lehet fásulni, ki lehet égni.

Ezért most az Ünnepek alatt különösen figyeljünk a pihenésre, kikapcsolódásra! A média sok megtévesztő híre, soha nem igazolhatja a hozzánk legközelebb álló szeretteink elhanyagolását!
quadrocopter
Ami azt illeti, a nagy imádat közben még a teljes birkanépesség sem küldte vissza a nemzethy megvezetőst, akkor hogyan is van a minden második bégető mit akar?
Ugyanis a nemzethy megvezetős egyben felmérés is az imádat mértékéről, s mint tudjuk, az 1/4 az még Brüsszelben is 1/4!
Ergo: köszönnyük' Századvég, a gagyit máshol kell eladni! Amúgy mennyi esik be nektek az ablakon az ilyen parasztvakításokért?
Vagy széledőben a hodály és emlékeztetni kell a bégetőket arra, hogy ki viseli a kolompot?
Equus
Önök a Propagandaügyi Minisztérium híreit olvasták. Ha nem értenek vele egyet, kérjük, h a megadott telefonszámon jelezzék, egyben kérjük, h adják meg tartózkodási helyüket. Kérjük továbbá, h a megadott helyen bejelntésüket követő nap reggelén 3-5 óra körül feltétlenül ott legyenek. Készítsenek össze 2 napi hideg élelmet és tisztálkodási csomagot. Embereink személyes elbeszélgetésre meg fognak jelenni. Köszönjük együttműködését.
Hajrá Magyarország, éljen a Nemzetfő NERtárs.
papa.49
Századvég = ez már a vég )))))))))))))))))))
Ez a kutakodó még véletlenül se mond mást mint a a puhos csutigeci hallani akar !!!
Edmond Dantes
Minden második állampolgár? Csak? Hát nem lennék most a Századvég helyében.Mészáros azonnal alapít egy közvélemény kutatót,aztán a Századvégnek vége, várhatják az állami megbízások megszokott milliárdjait.
human
A Századvég egy ideig próbált a realitások talajától csak 1 méterre lebegni, de most hogy kampány van már Föld körüli pályára állította magát.
Peller Anikó
Nem, nem. Nem hazugság. Igaz ez mint mindig.

Orbánt akarja a többség miniszterelnöknek. A századvégnél.
Yoda69
Hazudnak!
Karacsony Gergo csak tegnep fogadta el hivatalosan a felkeres ME-jeloltnek. Ezt a felmerest pedig dec 12-18 kozott keszitette a Szazadveg.
Orban 52%? 60% meg kormanyvaltast akar. Vagy esetleg van olyan ostoba aki valtast akar de orbannal az lene? Na ne.
egyvandor
Akkora kisebbségbe szorultam, már az utcára sem merek kimenni. Mondjuk ha én is le tudnék akasztani havi öt millát ilyenekért, mert egy volt párt apuka félrenevelt és más esélyem nem lenne az életben maradásért, akkor lehet nekem is korpásodna a hajam.
tudode
Röhej ez az egész!
.
Aszerint a Századvég szerint, amelyet SOROS LÓVÉBÓL HOZTAK létre anno a Sorost lenyúló Bibósok, és hálából MINDENÉRT SOROS a "hibás".
.
Azt valóban ELHIBÁZTA, hogy segítette a "falusi gyerekeket az átkosban", aztán ránőttek az ORSZÁG, ÉS AZ Ő FEJÉRE, amúgy "hálából"!!!
.
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-sorostol-orban-es-a-fidesz-mikor-igazan-kellett-103546
.
444.hu/2016/05/26/kozlemenyt-adott-ki-a-fidesz-soros-gyorgy-vedelmeben
.
Adj szállást a FELCSÚTINAK, mindenféle baromsággal KIVER A HAZÁDBÓL, amely Sorosnak köszönhető, hogy az átkosban felkarolta EZT A BAGÁZST!!!
human
@tudode: Ezt tényleg vicces. A fidesz tagokat Soros segítette politikai karrierje kezdetén. Most Soros az ellenség. Majd Simicska lett a fidesz pénzes embere. Mára már ellenség. Remélem a fideszes strómanok és meccénások alsó gatyája sárga foltos lesz mindig, mikor Orbán négy szemközti beszélgetésre hívja.
tudode
@human: .
Merem állítani ILYEN FURA URA nem volt még ennek az országnak!
Sámannus
Lesz még Mészáros is Soros, csak a böllér még nem akarja kollégát inzultálni.
Egyébként is ő is egy soros, csak előbb még Simicska volt Soros, de jön még a kutyára dér.
Az RTL-t is megveszik a ruszkik, akkor már a tévét sem kacsolom be, hogy ne köpködjem össze.
human
@tudode: Orbánnak nincs párja. Képességei már-már csak Rákosiéval mérhetők össze.
szep napot
Csak a Fideszt meg a Ketfarku kutyapartot lehet komolyan venni. A tobbi abszolut eselytelen. Sajat partjukat nem tudjak elvezetni, nemhogy az orszagot. Az elmult 4 evben nem tudtak eldonteni ki legyen a miniszterelnok jelolt. A masik ellenzeki partban a vezeto, egy naci szazadosbol egy zsido/cigany fas***opova transzformalodott.
karma1
@justhpeter: @peterkelemen: Csak azert mondjak ezt, hogy a Mari neni meg a Pista bacsi Bivalybasznadon elbizonytalanodjon, illetve igazat adjon a ple-banatos urnak, aki a vasarnapi misen is azt mondta, hogy orban viktorra kell szavazni, mert Isten szeme mindent lat (ne lopd a nep vagyonat), es ha veletlenul nem arra szavaznanak, akkor az Ur majd lecsap a ketkedokre...

Nem tudok olyanrol hallani 2012 ota (amikor szemelysen is otthon voltam, tehat LATTAM is es beszeltem is egy csomo emberrel ), hogy BARKI is orbanra voksolt volna MEG EGYSZER!
Nem vagyok partoskodo, akinek csak ellenzekiek a baratai, megis olyan kozossegben nottem fel, ahol egyszeruen nem letezik mas, CSAK ellenzeki ember. Tehat en altalaban tobb mint 100 emberrel talalkozom szemelyesen, amikor hazamegyek (csalad, tavolabbi rokonok, baratok, volt szomszedok,) es EGYETLEN sincs koztuk, aki orbanra szavazna! Akkor hogy is jon ki ez az atlag? Mert akkor nekem legalabb 52 olyan emberrel kellene beszelnem, akik ora szavaznanak. Na menjen az anyjaba a szazadveg a tulfizetett seggnyaloival egyutt!
karma1
@human: rakosi pajtas sirva konyorogne a receptert, mert orban mar regesregen tulszarnyalta ot...
Tulajdonkeppen a szemelyi kultusz is megvan: ahol az oregasszonyok halaado szentmiseket hivnak ossze, meg orszagos imalancot inditanak orbanert ipolysagi hulye papok, ES EZEKET NEM ALLITJA LE egyszer es mindenkorra ez a holyag - akkor az azt jelenti, hogy elvezi azt, ami ott folyik erte...
Amikor rakosi a trolibuszok szamozasaval kapott megemlekezest a szulinapjara, akkor azt me'g egyszeru volt megcsinalni, mert a trolijaratok ujak voltak. Most azert eleg ciki lenne atszamozni ezeket a jaratokat, vagy ujakat inditani 54-es neven,...:o)))
De mindenhol mashol megy orban seggenek az o fenyesre nyalasa...
Hat egeszsegukre...
lampa laz
Mivel hogy csak fidesz szavazókat kérdeztek, elég szomorú a csutirémre nézve, h még azok sem akarják egységesen miniszterelnöknek. Lesz itt eligazítás hamarosan. Kapnak olyan sorost, h attól koldulnak...
Eladott Ország
444.hu/2017/06/22/a-szazadveg-alapitvany-24-milliard-forintra-novelve-megduplazta-a-bevetelet
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--OpaARz8y--/w_1160/71cVEkF843z5Cc7fs.png
Vagyis a 2015-ös 3,8 milliárd forintról 2016-ban 5,5 milliárdra nőtt a Századvég-Nézőpont-Kód bevétele. Ez az összeg 2013-ban még csak 1,9 milliárd volt.
Milliárdokat adunk ezeknek az embereknek, hogy kilúgozzák az agyunkat.
RonaGyuri
A fírkászok bornírtságától ment meg Uram minket!

Ejnye ez még doktorációnak is nagyon hüle…

Tudom, magam is sokszor elmondom, hogy még büszkék is rá, hogy mennyire hülyék az elemi számtanhoz és logikához, de ez méh akkor is egyértelmű bizonyíték, ha tudjuk a statisztikusoknak édes kevés köze van a matekhoz (na jó használják a matek eredményeit, de persze a feltételeivel nem törődnek ).
Több portál is telekajabálta a nettet: „Orbánt akarja a többség ME-nek!” illetve hasonló címekkel. Ami több mint téves következtetés!
Nos, én a derék hvg.hu cikkét vettem alapul, ahol még durvábban fogalmaztak, mert „az emberek jó része Orbánt akarja”! Ami legfeljebb a pártkongresszusban elfogadható.
Egyből jön a vicc „A teljes korú szavazó népesség 52 százaléka”. Nos az meg mi? mármint a „teljes korú szavazó népesség”, hacsak nem az Orbán-funok neve! =))
No de komolyra fordítva a felmérés, ha volt és nem csak bedobták, állítólag azt kérdezte, hogy „Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Szél Bernadett és Vona Gábor” közül (nem zárható ki, hogy ebben a sorrendben) kit választanál? Aminek az eredménye közel sem a fírkászok állítása, csak annyi, hogy e négy közül kire hányanszavaznának! =))
nevemnick
Érdekes, hogy a fizetett ,,szósz@rók" nem verik szét ennek a cikknek a hozzászólásait...
Szép napot!
qxy
századvég bél. Mi van?? minden második? azaszony is? na ne má.
Ujj hír minden választást meg nyert, jóval túl szárnyalta a szavazók voksait. Meg döbbentó ilyen nem volt Magyarország történetében. A választásokat én nyertem 89 százalékkal. Holnap királynak akarnak meg választani Pajzson vittek végig az országban. Fej fölé emelve.
A Lölő pénzéből egy százalékáért ez is igaz lenne El tudom intézni. még hogy minden második ember?
Engem meg mindenki . Kifizettem , én nyertem.
dr. prédikátor
Már megent elböfögte magát a századvégbél! Ki a bánatos lófasz akarja ezt a felcsuti cigus fecalicust me,nek???Egy törpe gecit!!!
magyarbakancs
Megrendelő fizet nem.?
Tehát neki kedvezőt kel felmutatni.
Annyira hiteles ez az állítás,hogy Orbánt akarja a többség miniszterelnöknek mint ,hogy a hátasló indul hátúszáson.
Aki Én
Ügyes kommunikációs trükk -fogyatékosoknak-
Minden egyéb felmérés viszont azt mondja, hogy orbán a legelutasítottabb.
Soha a büdös életben nem volt a többség orbán mellett. Legutóbb is sokkal többen szavaztak másokra, mint rá.
karma1
@Eladott Ország: Oh, igy mar ertheto...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.