Bár a jelenlegi és rövid távú anyagi helyzetüket kedvezőnek tartják, hosszabb távon már nem ilyen optimisták a 30-59 éves korosztály tagjai – derült ki a K&H biztos jövő indexéből. A nyugdíjkilátásokat tekintve a 30-as korosztály a legpesszimistább: közel a felük arra számít, hogy nélkülöznie kell idős korában.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A mai harmincasokra meg nem volt rahatasa a hoffmannrozsacska neni iskolarombolo klikkes programjanak, talan ok az utolso generacio, aki meg tudott gondolkodni onalloan - tisztelet a kivetelnek, mert persze letezik egy reteg most is, akinek a tudasvagyat nem lehet es nem is tudjak elfojtani.
Szoval ez az az utolso generacio, aki a mostani trendeket latva vilagosan fel tudja merni, mi tortenik veluk , ha az orszagban maradnak, ott dolgoznak es ott is mennek nyugdijba.
Tehat a balsejtelmeik nem alap nelkul valok...Sajnos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.