Vezető cikkben foglalják össze, hogy mi a helyzet Magyarországgal, a kép elég negatív. Terjedelmes cikket közölt Orbán Viktorról és az őt körbevevő oligarchákról a Financial Times. Az üzleti napilap részletesen ír a miniszterelnök hobbijáról és a felcsúti léptékkel mérve grandiózus Pancho Arénáról, beszámol a semmiben közlekedő felcsúti kisvasútról. Írnak Orbán Viktor gyermekkori barátjáról, a gázszerelőből lett milliárdosról, Mészáros Lőrincről, aki Zuckerbergnél is okosabbnak mondja magát. Leírják, mit jelent Orbán illiberális rendszere, hogyan hozza helyzetbe a neki kedves oligarchákat, hogy kritikusai szerint Magyarországon putyini mintára épül ki a hatalom, az államot pedig tulajdonképpen foglyul ejtették.

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Külföldön már régen eltaposták volna Orbánékat, mint egy férget. Jelenleg a világ leggyávább népe a magyar. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
peterkelemen
Külföldön már régen eltaposták volna Orbánékat, mint egy férget. Jelenleg a világ leggyávább népe a magyar. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
szaboria1
Nyuszi nép lettünk máshol már réges régen elkergették volna a 2010-es ciíkklus idején.
quadrocopter
A Gagyi mocskairól ítélik meg az országot is! Egy szarházi bűnöző - érvénytelen tákolmányos - gecivel van időnként tele a nyugati sajtó!
F_Viktor
@szaboria1: Egy demokráciában már a MANYUP-tagok örökre elzavarták volna 2011-ben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.