Mert a fideszesek külön fajba tartoznak. Ez rasszizmus. Ilyet mondani, hogy valaki azért mert a fidesz tagja volt, már nem lehet tisztességes elnöke az Állami Számvevőszéknek. Ez felháborító. Kikérem magamnak az összes fideszes nevében...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ki ez az idióta, saját baromságától is megőszült hordalék?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ki ez az idióta, saját baromságától is megőszült hordalék?
anka
@quadrocopter: - ez éppen olyan xarosszájú mint a bayer...
dodóka
@quadrocopter: Volt MSZMP-s és ifjúgárdista gyökér.
kereső
@quadrocopter: kisz-titkár Nyiregyházán.Hazatalált-elvtársak között van most is.
Eladott Ország
Nincs annál tragikusabb bizonyíték a magyar társadalom jelentős részének – Gajdics Ottók lábszagú csatakiáltásaira rezonáló – rothadt erkölcsiségére, mint hogy Orbán-fóbiás rezsimsöprőnek titulálja mindazokat, akik úgy gondolják: a korrupció, a lopás, csalás, a hazudozás, az arrogancia és pökhendiség akkor sem bocsánatos bűn, ha azt Orbán Viktor és rendszere műveli.Ez a rothadó, hullaszagú erkölcsiség az, ami magyarázatul szolgál arra a
sajnálatos tényállásra, ami pillanatnyilag darabokra szaggatja, széthordja, lepusztítja ezt az országot és beláthatatlan időre aláássa a jövőjét. Hogy a magyar társadalom jelentős része Gajdics Ottó erkölcsi szintjén vegetál.
RonaGyuri
érthető a dolog, hiszen ő csak bevette azt a dumát, hogy a Fideszes az egy másik emberfajta! =))
bencemacska
Ha neki igaza van, akkor minden fideszes tudathasadásos.
Egyébként nem tudja saját magát objektíven ellenőrizni, csak akkor ha két, vagy több énje van!
Eladott Ország
És most mi van? Az ügynökakták nyilvánosságra hozását megakadályozó, őskommunistákkal vastagon kibélelt Fidesz szolgálatában Gajdics Ottó bőszen kommunistázva örömtáncot jár az
MSZP hulláján, miközben azt magyarázza, hogy pártszínezet függvényében disznóság, avagy nemzeti kötelesség a lopás. Miközben Orbán-fóbiás rohadt rezsimsöprőként veszi egy kalap alá mindazokat, akiket a korrupció pártszínezettől függően zavar. Ameddig a magát nemzetinek nevező oldal lánctalpas korruptsága bocsánatos bűn, sőt nemzeti kötelesség, ameddig a magyar társadalom beveszi ezt az ordas-gennyes manipulációt, addig a Fidesz bírni fogja. Nem négy hónapig, nem újabb négy évig, hanem az idők végezetéig. De addig senki ne vegye a szájára a hazájuk sorsa iránt felelősséget érző magyar állampolgárok tömegeit!
csipetke
Lehet,hogy arra gondolt ez a Gajdics,hogy a fideszesek felsőbbrendű lények,vagy legalábbis egyenlőbbek az egyenlőeknél is,azaz,nácik.Nem tudom ki ez a Gajdics,annyit nem ér,hogy utánanézzek,de hogy egy tapló gyökér,az tuti,rendre belefojtotta a szót a vitapartnerébe.Egy intelligens ember megvárja,amíg a másik elmondja az álláspontját.
kereső
Én csak azt nem tudom, hogy ezután mire figyeljek, milyen "rassz" jegyeket keressek,hogy tudjam ki a fideszes,ki nem.Ez tényleg hülye.
Maxipocak
@nemfideszes: most már teljesen világos hogy miért rühellem a faszit. Mondjuk anno az összes ifjúgárdistát is rühelltük...
Aki Én
@nemfideszes: Az összes köpönyegforgató elvtelen szemét megtalálta a helyét a fidesznél.
Pálinkafőző Rézüst
@quadrocopter: egy idióta ex ifjúgárdista... Ennyi..
namihami
Minden egyes ""szereplése"" alatt várom, hogy mikor kap gutaütést ez a baromfi. Lila fejjel ordibál, egy mondatot nem hagy a másiknak végigmondani és személyes támadásnak veszi, ha a vitapartnere egyáltalán meg mer szólalni vagy ellentmondani az általa történő kinyilatkoztatásnak..
Pontos mása annak a másik ""kultúrlénynek"", az ifjú politológustitánnak, a lófarok hercegének. Az se hagyja soha, hogy a másik akárcsak egy mondatot befejezzen.
magyarbakancs
Egyszer még a Hír -Tv -ben dolgozott azt mondta "mi nemzeti oldaliak."
Megkérdeztem tőle elektronikus levélben mi az ,hogy nemzeti oldal.?
Azt válaszolta,hogy ki a Fideszre szavaz.
nezelodo
Jézusom, ezek ordítoztak a régi rendszerben is, ugyanígy, ha az MSZMP-t és annak vezetőjét merte valaki a szájára venni.
kokopelli
Lennék a fodrásza! Szép fehér ritka haját közében a húsbárdommal elválasztanám!
Ifjú Gárdás moslék átment "Adolf Jugend"-be???!
F_Viktor
@Aki Én: Írod:
" Az összes köpönyegforgató elvtelen szemét megtalálta a helyét a fidesznél"

Igen, azok fröcsögnek most a fityeszben akik kommunistának is a legrosszabbak voltak, akiket mindenki utált a Kádár rendszerben, akik miatt nevezték azt a korszakot átkosnak.
Ők már akkor is szemrebbenés nélkül tudtak hazudni, túlbuzgón szolgálták ki a pártot.
kiscsillag66
Valaki azt mondta a napokban - és én elhiszem - hogy sokan azért mentek fideszesnek, mert ott nem hagyják az embereket az út szélén. (Valóban, ezt már többször bebizonyították). Minden gengszter megtalálható náluk!
Pálinkafőző Rézüst
Ezzel akkor most elismerte,hogy a fideszben bizonyos etnikumok döntő többségben vannak... ...Hogy mik vannak!
nemkati
Egy politológus nem mondhat olyat, hogy a számvevőszék elnöke egy volt fideszes, mert az rasszizmus. :DDD

Egy fideszes viszont mondhat ilyet:
"Nekünk egy nemzeti baloldalra is szükségünk van Magyarországon. Sokan persze szkeptikusak, mondván, hogy különböző - genetikainak talán túlzás lenne mondani -, inkább fogalmazzunk úgy, hogy történeti meghatározottság miatt ennek az esélyei csekélyek. "
(0rbán Viktor, 2005 Tusnádfürdő) vagy

"amit korábban a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere"
(Kövér László, 2015 a Rákóczi Szövetség Kárpát-medencei magyar irodalomtanárok gyöngyösi találkozóján)
nemkati
És még annyit tennék hozzá, hogy amikor 0rbán azt mondja, hogy "genetikainak talán túlzás lenne mondani", akkor valójában azt mondja, hogy "nem túlzás azt mondani, hogy genetikai meghatározottság".
nemkati
És még ezt is hozzáteszem:
A fideszesek különböző - genetikainak talán túlzás lenne mondani -, inkább fogalmazzunk úgy, hogy történeti meghatározottság miatt hajlamosak a hazudozásra, csalásra, lopásra.

Amit korábban a Fidesz sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában a Fidesz és a KDNP karaktere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.