Néhány nap alatt 45 millió forint adomány gyűlt össze a félárván maradt hármasikreknek – írja a Borsra hivatkozva az atv.hu.

A gyerekek édesanyja nem sokkal a szülés után halt meg. Az adománygyűjtést a Tündérkör Alapítvány szervezte, és az eredeti cél három millió forint volt, aminek eddig a tizenötszöröse jött össze.

Tízmilliók érkeznek az árván maradt hármasikrek számlájára

Az adományok az ország minden részéből érkeztek.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: Pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Remélem sem a kormány sem más nem teszi rá a kezét. Élek a gyanú perrel, mert a devecseri katasztrófa áldozatainak gyűjtött pénzre is rátették Orbánék a kezüket (Soros adománya is ott landolt). Ennyi pénz már elég, hogy vérszemet kapjanak.
cikicakk55
nekem sem túl jó a véleményem ezekről az adomány gyűjtő egyesületekről.sajnos tényleg nem egy olyan hír látott már napvilágot,hogy a beérkezett pénz nagy részét a jótékonysági szervezet fenntartásának költségeire fordították. Az ilyen nehéz helyzetben lévő embereknél az a legbiztosabb,hogy ha van banki folyószámlája saját,akkor arra utalják közvetlen a pénzt,ha nincs akkor nyitni kell nek egy ilyen bankszámlát.Szerintem ma már minden embernek van bankszámlája valamelyik banknál,mert most már a nyugdíjak jó nagy részét is bankszámlára küldik. valaki írta,hogy akkor viszont mint jövedelem után adóznia kell majd az apának.Egy részt pofátlanság lenne az állam részéről,az ilyen adományból összejött pénzeket is megadóztatni,hisz aki adja az már adózott érte,mikor mint fézetést megkapta. A másik,hogy amennyit ezek a jótékonysági szervezetek vissza tartanak,mint kezelési, és forgalmazási hozzájárulás,annyi még az adó sem lenne. Az apának rengeteget jelentene ez az összeg,az államnak,meg akik már nem is milliókban,hanem milliárdokban számolnak,nem hinném,hogy olyan nagyon pont annak a 45 millió forintnak az adójára lenne szüksége.Egész biztos egyetlen aktív dolgozó sem morogna érte,hogy az apa nem fizet adót ezért a " jövedelemért".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél