Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó annyival kommentálta Avramopulosz uniós migrációügyi biztos szavait, hogy "Soros-terv".

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Dimitrisz Avramopulosz migrációügyi biztosnak a Politico brüsszeli hírportálon tett kijelentései hasonlítanak a "Soros-tervhez".

Bakondi a migrációügyi biztos mondatairól: "Soros-terv"

Fotó: YouTube/kormányreklám

Bakondi Györgyöt csütörtökön az M1 aktuális csatornán arról kérdezték, hogy Dimitrisz Avramopulosz egyebek mellett azt írta a Politico véleménycikkében: Európának készen kell állnia arra, hogy új normaként elfogadja a migrációt, a mobilitást és a sokféleséget, és ezek alapján alakítsa politikáját.

A főtanácsadó emlékeztetett arra, hogy az Európai Parlament nemrég hozott egy határozatot a dublini szerződés helyett hatályba léptetendő jogszabályról, és most a Tanácsnál kell döntésre jutni.

Úgy fogalmazott: Dimitrisz Avramopulosz a kezdetektől "liberális szemlélettel és furcsa megközelítésekkel vétette észre magát", a Politicón megjelent írásában foglaltak pedig nagyon sokban hasonlítanak egyrészt az említett parlamenti határozathoz, másrészt a "Soros-tervhez". Emellett új, nemzetek fölött álló szervezet, az európai egyesült államok létrehozásának távlati célját veti fel.

(MTI)

(Címlapi kép: YouTube/kormányreklám)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Megmondta a Kovács András Péter,hogy a dinoszauruszok is Soros miatt haltak ki.:) Mi meg a fidesz miatt halunk ki.Bakker!Hogy ezeknek mindenről Soros jut eszükbe,ez már tényleg elmekórtani eset a fidesznél.Szegény Soros biztos sokat csuklik,ezek annyit emlegetik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Én is ma megégettem a kezemet a forró tepsivel, biztos ez is a Soros terv része! Meg esik az eső! Meg nem lesz fehér karácsony a migránsok miatt!
cs.n.
Ez a Bakondi mi a görcsért szerepel folyton a közmédiában? Orbánnak osztogassa a főtanácsait, azért fizetik. Van épp elég kormányzati "szakértő" nélküle is, akik napi szinten köpik teli az MTI felületét a bölcsességeikkel.
quadrocopter
Oktondi! Inkább vigyázz a TEK-es huszárokra, nehogy ellopják őket, vagy a BTR-t!
Tudod, a sofőr nem nézi, hogy ki mit tesz!
Idióta!
desiro
bolondi elmondta a heti igét. a TEKetlenek meg az ótóra sem tudnak vigyázni.
szép új világ
Szegény Bakondi, mennyit tanulhatta, mire sikerült összefüggően kimondania hogy "Soros terv"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.