Amióta visszalépett – léptették – az MSZP elnökjelölti szerepből, nem beszélt médiamunkással. Most megtörte a csendet és nagyot szólt, amit mondott.…Botka László, Szeged első embere a szeged.ma portálnak nyilatkozott és alaposan beszólt az ellenzék képviselőinek:

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...dörgölődnek a vélt zsírosfazékhoz...
Amúgy Botka ha alább hagyott volna az agarakkal ma ő lenne a menő.
Yoda69
Keso banat. Akkor kellett volna jo politikusnak lenni amikor meg nyeregben volt.
karma1
Bocsika, ha valaki, akkor o volt abban a helyzetben, hogy tegyen ezellen...
Most mar keso banat...
namihami
Ha valaki, akkor ő csak tudja. Tevékeny részese volt a tülekedésnek.
Eladott Ország
Ez az a párt, amely az alkotmányos rend megdöntése, a NER létrejötte után is lopásra, az egymással való mutyizásra használta azt a kevés helyet is, amit megtartott. Ez az a párt, amely az Európai Unió mellett elkötelezett, de amelynek az EU annyit jelentett, hogy saját gyerekeiket kiküldjék egymás mellé brüsszeli állásokba sajtósnak, tanácsadónak, belőlük a semmirekellő hasonmásukat előállítva, csak európai tapasztalattal, nyelvtudással, gőggel. Ez az a párt, amely feladta az elveit, amelyeket el is felejtett azóta, amely eladta magát a Fidesznek, Orbánnak. Ez az a párt, amelynek tényleges irányítói Orbán által zsarolhatók, s ez a párt az, amely ezeknek a zsarolható embereknek a játékszere. Ez az a párt, amelyben igazi demokrata nem nevelkedett, amelyben okos embert nem képeztek, csak olyanokat, akik jól szocializálódtak először a horngyulás mentalitásba, aztán a gengszterségbe.Botka László ennek a pártnak egyik politikai torz szüleménye, akinek sem megjelenése, sem kvalitásai, sem emberi tulajdonságai, sem a borzalmas programja nem volt alkalmas arra, hogy alternatívát kínáljon, ahogy maga az MSZP sem alternatíva. Egy zsarolható, kicsinyes ember, robbantott zagyvaságokkal az agyában, kicsit sem a nép “atyja” típus, ami magyar embernek kell Horthy apánk, Rákosi apánk és Kádár apánk után. Ahogy a felcsúti potrohos is azzá kezd válni a középkorba visszasüllyedt jobbágy magyaroknak.
Eladott Ország
A többi ellenzéki párt, amely részt vesz az Orbán legitimálására kiírt választáson, hogy egy kis pénzt keressen, ugyanolyan hulla, mint az MSZP. Csak későbbi a halál beálltának ideje, és fiatalabb hullák, így kevésbé látszik. Kisebb a bűz, de ezek a hullák mind bomlanak, és a tetemükre lehet szavazni. Vannak olyanok is, akik eleve halva születtek. Szél Bernadett az élet jeleit mutatja most, de a választáson való részvétel, a rendszer és a választási bojkott elutasítása kivégzőosztag elé állítja. Utána már csak mímelni lehet az életet.A lendület viszi tovább azokat is, akik ezt látják, és nem mernek határozottan lépni. Az MSZP egykori tekintélyei nem merik eltemetni a saját halottjukat. Inkább hagyják, hogy a maradék mítoszukat és emléküket is lejárassák. Mintha bármi veszteség lenne. Ha majd a párt túléli a 2018-as választást, a parlamentben való jelenléte a többi álellenzéki párttal együtt éppen úgy nem számít semmit. Mintha ott sem lennének. Orbán azt csinál, amit akar, mintha csak egyedül lenne a “parlamentben”, csak fenntartja a demokrácia látszatát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.