Míg 8 éve csak a BKV felelt a budapesti tömegközlekedésért, ma már legalább 8 cég végzi el ugyanazt a munkát, eközben 5%-kal nőtt a cégek alkalmazottainak száma. A magyar politika egyik örökzöld témája a bürokrácia csökkentése, amiből aztán általában bürokrácianövekedés lesz. 2016-ban még a közférában dolgozók számának 150-160 ezer fős csökkentéséről beszélt Csepreghy Nándor, aztán idén novemberben már ő ismerte el, hogy ebből nem lett semmi. Nem hogy a csökkenés nem jött össze, 7 ezer fővel nőtt a közszolgák száma.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegyük hozzá gyorsan, hogy ebben a legtöbb a vezetők irgalmatlanul nagy száma!
RonaGyuri
Bár a cikkben egy félmondatban történik rá utalás, de ki kell emelni: az egész osztódással szaporodás forrása a nem-rokon rokony kistafírozása volt! =))
papa.49
Minden fütyiszesnek kell jólfizető munkamentes állás !!!
Ez a bbk. a,,nemzeti gázszolgáltató,, lánykori nevén a főgáz, vagy a kuka számlázó banda, akiknél még csak június van !!!
NESZE NEKED KISEBB APPARÁTUS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.