Gázpisztollyal rálőttek a Baranya megyei roma önkormányzat elnökére. A támadó férfi a fegyverrel négy fogát is kiverte.

Megtámadták a Baranya megyei roma önkormányzat vezető jét, akit kórházba kellett szállítani – írja a RomNet. 

A támadás még csütörtök délelőtt történt a Baranya megyei Komlón, ahol a megyei cigány önkormányzati vezető is lakik. A RomNet több forrásból is úgy értesült, a megyei elnök egy magánjellegű vita miatt keveredett szóváltásba a 25 éves férfival.

A Komlói Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint

a rendőrök a 25 éves támadót elfogták és előállították, majd súlyos testi sértés gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

A Baranya Megyei Cigány Önkormányzat elnöke a lapnak azt mondta, már jól van,  az állapota kielégítő.

(RomNet)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Donáld Tramp
Hiába, szeretett városom 'adja' magát ! :D
szép új világ
Csak nem holmi kvantumfizikával kapcsolatos ellentétes állásponton különböztek össze?
cikicakk55
Már megörültem,hogy Farkas Flórit kapták pisztolyvégre. Persze lehet ennek még folytatása is is,és én bízom is benne,hogy lesz folytatása,Flóri sem ússza meg egy pár foga kiverésével.Annak azért drukkolok,hogy ne fehér emberek számoltassák el Flórit.Az Ő népüket lopta meg, az Ők majd 2 milliárd forintját nyúlta le,így nekik van joguk hőbörögni.Mint tudjuk,abban meg élen járnak .Az a 150 cm-es törpe meg sem kottyanna még egy átlagos kinézetű vékony,de izmos cigánynak sem. Még is azt tudom nekik javasolni,hogy előbb kapják el,vigyék valami olyan helyre,ahonnan nem hallatszik ki a jajgatása és addig ki sem engedjék,még el nem árulja hol a lóvé. Ha azt hazudja,hogy elköltötte,akkor egy meghatalmazást töltsön ki és a házát cakkom pakk az utolsó porszemig takarítsák ki.' milliárd már abból kijön. feleség,gyerekek arany ékszereit begyűjteni.A falakon lévő mázolmányokat mind megnézetni,mert nem minden festő fest úgy,hogy az értékesnek tűnjön.Minden autónak utána nézni.telekkönyvi kivonatot fillérekért be lehet szerezni,így kiderül van-e valahol eldugott vagyona. Az biztos,hogy pár embert ezért lecsuknak,de nem lesz az olyan vészes.Enyhítő körülmény bőven akad. A bebörtönzöttek családtagjait a már meg lett pénzzel tudjátok támogatni. most én is azt mondom hajrá cigányok! Mint látjátok törvényes úton semmi esélyetek. A barát a fővédnök, az eltussoló, az elbagatellizáló maga a Földi úristen. Polt Péterren az oldalán még azt a gyilkost is felmentik,aki kamera előtt ló le egy ártatlan embert.Itt meg ártatlan ember sehol nincs.
kukac50
Kár,hogy nem Flóri volt az áldozat,megérdemelné de még az is aki fogja a kezét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.