A Nemzetgazdasági Minisztérium 450 millióval támogat egy kétes múltú vállalkozóhoz kapcsolható kft.-t. A történet egyik szereplője Kósa Lajos feleségének gyanús cégvásárlásához is köthető. 2016. áprilisi alapítása után szinte azonnal 450 milliós összegű támogatást ítélt a debreceni bejegyzésű Horizon2020 Nonprofit Kft.-nek a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Ukrán vendégmunkások...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Kósa még ehhez is hülye ilyen "környezetben", hogy ennyi aprópénzt lopjon. Hát milyen génhibás fideszes ez?:)
RonaGyuri
fityesz-matyarul ezt jelenti a családbarát kormányzás! =))
Eladott Ország
A legújabb iskolapélda a NER működésére. Ez nem haveri, hanem csókos kapitalizmus. A csókos kapitalizmus átfogó leírását Randall G. Holcombe adta meg. Nála a csókos kapitalizmus olyan gazdasági rendszer, ahol az üzlet jövedelmezősége a politikai kapcsolatokon múlik. Tehát a jelenséget az okozza, hogy a kormányzat bekapcsolódik a gazdaságba. Ennek legtöbbször az az oka, hogy valamely piaci hiba, hiányosság korrekcióját várják el a beavatkozást kérők. E mögött persze az a hit áll, hogy az állam mindentudó és mindenható, és még jóindulatú is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.