Az európai migrációs kvótákról sose volt szó. Ez a kifejezés ugyanis nem szerepel a szótárunkban – nyilatkozta az Euronewsnak az unió migrációs biztosa. Dimitrisz Avramopulosz azt is elmondta: két éve ugyan ötletként felmerült, hogy aki nem teljesíti kötelezettségeit, negyed millió eurós büntetést fizessen, de ez az elképzelés már rég elévült. A visegrádi országok ismét elvetették a betelepítést, ehelyett 35 millió eurót ajánlottak fel határvédelemre. Az olasz miniszterelnök szerint a pénz nem helyettesítheti a szolidaritást. Közben Ausztria fiatal miniszterelnöke a szélsőjobbal lépett koalícióra, és nekik adta a külügyi, a belügyi és a védelmi tárcát. Az illegális bevándorlás ellen hirdetett harccal nyerték el a választók bizalmát, az unió migrációs biztosa azonban nem tart attól, hogy Ausztria letér az európai útról. – Ausztriának új kormánya van, amelynek szélsőjobboldali tagjai is vannak. Aggódik? – Ausztria egy nagyszerű nemzet. Nagyon demokratikus nemzet. És...

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarul ebben is hazudoznak Orbánék össze-vissza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
A beengedésre az Európai Alapjogok Chartaja és az Emberi Jogok Európai Egyezménye kötelez . Amire ezek nem köteleznek, hogy meg is adjuk nekik a menekült státuszt.
Ma Magyarországon kb 40-50 ezer muszlim él. Nem sok vizet zavarnak. Ha most idejön még 1200 ők majd ledomináljàk a magyarságot? Egy pesti kerületben nem vennék észre őket, nemhogy egy egész nagyvárosba.
quadrocopter
Ha a Geci azt mondja a hordának, hogy tegnap +35 C_fok volt Feltshoothon, simán benyelik!
F_Viktor
@Perwool: Írod:
"Ha most idejön még 1200..."

Ha orbán és az ország teljesítené a kötelezettségét, akkor sem jön, nem települ Magyarország területére 1200 muszlim, a kötelezettség a státuszuk elbírálásra vonatkozik.
Ami azt jelenti, hogy el kell bírálni, hogy ki menekült, ki migráncs (gazdasági menekült), kit fogad be az EU és kit nem.
Perwool
@F_Viktor: Igazad van. Remek ez a bevándorló gumicsont. Prímán csámcsog rajta a népség. A hülyébbje még egyet is ért a propagandaszöveggel. Persze jobb is ez, mintha a NAV-on, Orbán vagyonán, Simicskán, vagy épp a Jobbik pénzügyi hátterén csemegézne az istenadta nép.
Tehát az egyetlen értelmes út a menekültkérelmek gyors elbírálása. Aki nem az, azt lehet áttenni a határon, amelyiken bejött, aki meg annak minősül, annak megadni a menekültstátuszt és még aznap integetni utána, mikor viharos gyorsasággal távozik Hegyeshalomnál. Ezek az emberek nem hülyék és nem Orbán rajongók. Ezek nem veszik be, hogy itt 47 ezerből jól meg lehet élni, a nyugat meg épp döglődik.
Eladott Ország
Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész korrupt kóceráj egy ilyen ügybe.
Miközben az Orbán-kormány két éve politikai hisztériát és mindenféle érdemi kormányzást kiiktató tömegpszichózist generál a bevándorlási hullámmal összemosott terrorizmusból, a Magyarországon Tiborcz Pityuval együtt lencsevégre kapott Zaid Naffa,
aki a ’80-as évek óta üzletel az országban, akinek egy olyan aranycsempészési ügy is kapcsolódik a nevéhez, ami miatt majdnem kiutasították az országból (aztán mégsem),
aki az utóbbi években a kormány keleti nyitás nevű népnemzeti átverési játék egyik kulcsfigurája volt, aki szorosan együttműködött a Szijjárto toporzékolási Péter vezette külüggyel, aki a szánalmasan veszteséges kereskedőházasdiba is bele van folyva a
Közel-Keleten, aki Pharaonnal karöltve magyar állampolgárságért folyamodott, még a fideszes TEK terrorátvilágításán is megbukott. Tehát mi a jutalma egy nem közönséges bűnözőnek kinéző arab aranycsempésznek? Kulcsszerepet kap a kormány keleti nyitásnak becézett közpénzből kufárkodásában.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/naffa.jpg
Tiborcz István, miniszterelnöki vő balra, Zaid Naffa aranycsempész középen, háttal meg a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédje egy tavalyi fotón, amint elkávézgatnak a Greshem-palota teraszán
kokopelli
@quadrocopter: (15:00)
"...éjszaka árnyékban",-mire a nép:
"Na azé,mer napközben ugyi lehetett több is,ha Ő mongya!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.