Egykutyák, vagy nem? Aki nem menti fel szinte látatlanban Havast, az elfogadja a Fidesz koncepciós eljárásait? Nem Havas ügyében, hanem általában. Meg látható a hírek nyomán, hogy a médiamunkás leginkább a politikai síkra terelt visszatámadás taktikáját választotta. Ezt még meg is érthetjük. A nagy összezárást már nem annyira.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Bukó lány baromságaival nem szabadna foglalkozni, mert aki 2 hét alatt homlok egyenest "megrázó" ellenkező értelmű nyilatkozatot tesz, az megérdemli, hogy eljárást indítsanak ellene!
Eladott Ország
Ha működne minimális szolidaritás a társadalomban, akkor a hatalom nem mehetett volna el a falig ebben az esetben sem. Azokra a munkaközösségekre gondolok, amelyek rendre elmulasztanak kiállni az egyes embert érő megfélemlítési, ellehetetlenítési kísérletek ellen. Amelyek nem zárnak össze annak a bizonyosságnak a tudatában, hogy mindenkit úgysem lehet kirúgni, eltaposni, elhallgattatni, félreállítani. Ha összezárnak és erőt mutatnak, ha ellenállnak a zsarolásnak és a felsőbb diktátumoknak, akkor olyan nincs, hogy mindenkibe bele lehet rúgni. Csakhogy például Vásárhelyi Máriának abban tökéletesen igaza van, hogy
ameddig a Fidesz ellenzéke nem képes példát mutatni civil kurázsiból (értsd: az
ÁSZ által önkényesen büntetés engedelmes befizetése helyett ellenállni, a Fidesz áldemokratikus eljárásának legitimálása helyett tagadni az antidemokratikus intézményrendszert és nem venni részt ezekben az ócska játszmákban), addig az egyes embertől elvárni, hogy civil kurázsit demonstrálva, egyedül, csupasz mellel szembemenjen a hatalommal, meglehetős naivitásra enged következtetni. Ameddig az ellenzéki pártok partnerek abban, hogy a Fidesz által önkényesen kialakított szabályok szerint játsszák a politikát,
addig stabilnak és kikezdhetetlennek tűnik ez a szarkupac. És minden ( Havas Henriket, Horváth Tamást ) el fog taposni, akit kollégái és választott képviselői magára hagynak a
véleményével. Ami most történik, az „politikai terrorizmus”, vagyis a lényege, hogy mindenki féljen. „Vona Gáborról könyvet írsz? Akár lehetsz Havas Henrik is, lényegében kicsinálunk.
Havas Henrik egy bejegyzése, amiben azt sugallta, Vajna Tímea, Molnár Anikó és Kelemen Anna ugyanabból él: „Nehéz mesterség az övéké” – írta szó szerint. Az állítólagos “lekurvázás” után... Andy Vajna: Mondja meg neki, hogy le van szarva!”
wagabund
jellemző a klubrádijó némely megmondó műsorvezetőjére, ahogy mentegetik havast, méghozzá igen alávaló módon...ki előtt, vagy kinek akarnak tetszelegni? talán (el)várnak valamit?
Eladott Ország
Egy olyan párt jóvoltából, amely annak idején elég fékezett habzással gondolt foglalkozni a családon belüli erőszakkal, és amelynek 2013-as frakciója még elég jól elüzemelt olyan helyiérdekű Döbrögivel, aki szerint bármikor jól jöhet egy szomszédban legelésző vak komondor. Amely ügyek elbagatelizálását egyébként remekül szolgálja az említett, túltárgyaló bulvárosítás. Ami különösen hasznos lehet, ha a minap felröppent, kecskeméti kezelésre szoruló vezér-pofonról szóló pletyka sem bizonyul egy szélcsendben zörgő bozótosnak.
Visszakanyarodva a zaklatásokhoz: az említett bírói ítéletekig szerintem várni kellene a vagdalkozással, illetve összezárásokkal. Ha azonban valakinek okvetlen vagdalkozhatnékja, vagy összezárhatnékja van, akkor legyen következetes. Vagy mentsen fel minden zaklatással vádoltat azonnal, vagy egyformán ítélje el. Amiből aztán az is következik, hogy vagy minden zaklatást emlegető celeb-hölgy kimeríti a büro-prosti kereteit, vagy egyik sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.