Félszáznál is több jelölttel vág neki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a 2018-as választásoknak, köztük láthatatlan politikussal és egy csirkével. Őket mutatták be a párt jelöltjeit bemutató rendezvényen. 

A jelöltek beszéltek arról, hogy honnan lopnának leginkább. Az üvegpolitikus programban indítanak egy láthatatlan politikust is a teljes átláthatóság jegyében. 

Az estről itt nézhet meg egy pár perces videót: 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A letezo osszes part kozul a legalkalmasabbak erre a posztra (uj kormany), mert fiatalok, tesznek is jot a kozert, nemcsak beszelnek rola, nem lopnak, az utolso fillerig el tudnak szamolni a kapott adomanyokkal, es olyan fiatalokbol verodtek ossze, akik dolgoznak, vagy fizikai munkaban, vagy szellemi munkaban, igy van ralatasuk szakmakra, gazdasagi, kereskedelmi problemakra.
Nehogy mar Kovacs Gergo alkalmatlanabb legyen peldaul olasz nagykovetnek, mint a csiszar jeno?
A Parlament az elmult 7 es fel evben orban jatszotere volt, ahova az otevesek ugy mentek be, hogy amit az elozo "gyerekek" felepitettek, azt ok mind leromboltak, szetrugdaltak, megsemmisitettek. A jatszoter szep lassan atment OPNI-ba, ahol a foapolo a koteles kover, aki az ellenzekkel ugy banik, mintha mindegyikuk Hannibal Lecter lenne.
Pedig nem azok es kovernek nem szabad lett volna lerohasztani az emberek nepkepviseleti hazat egy rossz kuplerajja, amibe operetthuszarokat raktak be biodiszletnek.
Szegyellje inkabb az magat, aki ezt tette a magyar neppel.
Ugyhogy a Ketfarkuak nem osztjak meg jobban az ellenzeket, mint az a 200 nevenincs uj partocska, akik csak azert alakultak, hogy orban kivansaganak megfeleloen VALOBAN megosszak az ellenzeket, ami valoban csak a futyi$$nek jo.@Yoda69: Ugyhogy ok is egy letezo reteg, egy olyan ertelmiseg kepviseloi, akik nem hagyjak magukat megfelemliteni, hulye agymosott szovegekkel felreallitani, es akik kozul senkit nem tudnak lekaraktergyilkolni, mert feddhetetlenek...
A humor egy (gyilkos) eszkoz, - ok most az udvari bohocok, akik elmondjak, hogy a kiraly meztelen. Kerdes, hogy meddig tehetik ezt, mert orbannak semmi humorerzeke nincs
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Lopni már csak a fidesz embereitől lehet,mivel már mindenre rátették a kezüket,még egy ciklus és egymástól fognak lopni.
karma1
@Lepényleső: Bizony igen...:o))) Ez allatira szomoru, de hidd el, ez van. Morbid, szur- es irrealis, valamint szinte lehetetlen - es megis van...- Rettenetes!
Eladott Ország
Nagyot – alkottak a Kétfarkú Kutyások a Gutenberg térnél. Pontosabban Kölcsey, Békési és Rökk Szilárd utca találkozásánál, kissé kijjebb a tértől. Merthogy van ott egy apró teresedés, közepén egy megemelt kör alakú valamivel, ezt alakítottak át tükörtojássá. Ami most már a miénk, de jó. Én mindenesetre a magam és családom nevében újfent emelem kalapom a Kétfarkú Kutya Párt előtt.
m.blog.hu/mi/mijozsefvarosunk/image/kepek/tojas3.jpg
Egyébként tudja valaki, hogy mi az a sárga? Tudom, tudom, tojás – de egyébként a sima, festetlen hétköznapokban micsoda? Csatornafedő nem lehet, megnéztem közelebbről, minden oldalról, csak annyit tudtam megállapítani, hogy vagy valami, vagy valami más…
m.blog.hu/mi/mijozsefvarosunk/image/kepek/tojas3.jpg
m.blog.hu/mi/mijozsefvarosunk/image/kepek/tojas4.jpg
Eladott Ország
@Pegero: Mi lehet? 40 millióért tervezett 15 cm magas kilátó. Lásd Bodrogkeresztúrt, de ott 40 cm-est építettek. Igaz a alpolgármester azért elismerte, „igen alacsonyra sikerült a kilátó”, de csak ennyire futotta a pénzből.
Sámannus
Jáj! Csak a fütyisz rá ne bukjon. Attól félek úgy járnak mint a szarabbik Ebben a műfajban is jobbak lesznek. Az emútnyócévben sokat fejlődtek ezen a téren.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.