A XIII. kerületi rendőrség keres egy 43 éves férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt. 

A rendelkezésre álló adatok szerint Kalmár George Edward előzetesen megállapodott a sértettel, hogy pénzét digitális fizetőeszközre (bitcoinra) váltja át. A sértett a pénzt 2017. december 23-án 1 óra 40 perc körül elvitte a Budapest XIII. kerületi Balzac utcába, az előre megbeszélt helyre, ahol a férfi és ezidáig ismeretlen társa a sértettet késsel megfenyegette, a pénzét elvette, majd távozott a helyszínről.

Bitcoint ígért, késes rablás lett belőle – a rendőrség keresi Kalmár George Edwardot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Hogy bidcoinra csereli ki a penszt,. bidcoin egy rip-off ( Butitas,csalas) USA-ban szuletett mint minden mas!EZeket a penzekett a bidkoin helyett dobjatok a Dunaba ott legalabb meg lesz.
Ket iker testver az USA_ban talaltak ki,( gondolom melegek voltak) es semivel sincs takarva,csak az o" butitasaikkal.Bankokkhoz nem tartozik,En is kitalalok valami hulyitest,beha'-rizok,hogy igy es ugy,vegyetek csak, Ez a bidcoin,hogy a kezuk is -----na'nak le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.