A salgótarjáni rendőrök a megyeszékhely belterületén fogták el azt a férfit, aki elgázolt egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök szombaton 18 óra 45 perckor elfogták azt a 22 éves ságújfalui férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 17 óra 10 perckor Salgótarján belterületén, a Füleki úton egy személygépjárművel felhajtott a járdára és elütött egy gyalogosan közlekedő nőt.

A járdán halálra gázolta a nőt, aztán elmenekült a helyszínről

A gyanúsított ezt követően kiszállt a gépjárműből, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított a személygépjárművet a tulajdonos engedélye és tudta nélkül vitte el és okozott azzal balesetet.

A rendőrök a 22 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – jármű önkényes elvétele és segítségnyújtás elmulasztása bűntett és további más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...ha karácsonyfára nem is de bitófára fel lehetne akasztani dísznek...
ittott
@nezelodo: migráncs ez, csak korábban érkezett. Oreró Viktorék társaként
sokanvagyunk
"...jármű önkényes elvétele és segítségnyújtás elmulasztása bűntett és további más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt..." - a halált okozó... az már csak "további más"?
quadrocopter
Rasszistákok vagytok! Egy mediterrán sofőr van a képen, vagy kereket szerelt és még koszos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.