A NAV ELLENŐRE & TÁLLAI ANDRÁS HÁZHOZ JÖN! Rendelje meg ellenségeinek Szentestére A kedvezményezett garantáltan elájul, szerencsés esetben gutaütést kap. …Extra szolgáltatás az ünnepi, helyszíni zenés vagyonelkobzás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
ismerősöm lakásán közel egy éve jelentek meg, amikor IBI (ideiglenes biztosnági intézkedés) keretében egy évekkel korábban eladott cégének állítólagos trtozása fejében 32 millió Ft értékig zárolták az ingatlanát, gépkocsiját, bankszámláját. 10 napra rá 62 millió Ft-tal bővült a NAV követelése. Ennyi bírságot is kiszabtak. Az ügyből per lett, tárgyxalás még nincs kitűzve, a zárolás változott: már 104 millió Ft értékről van szó.
Hozsánna néked, tállai. Dicsőség a jogállamiságnak.
Kintlevőségekből, ami átutalás nélkül is megy lassacskén annyi csurdogál, h az adósságok úgy-ahogy rendezhetők, munkabérekből nincs elmaradás, beszállítók türelmesek. A család idén nem tartozk a nagy többséghez: nem wellness szállóban pihizik. Van jó oldala is: nagyszülők örülnek, h náluk együtt a család. A gyerek is járhat még gimibe és kiválóan zongorázik.
Hallejujjah, Orbanisztán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.