A főváros elcsendesült, a meleg otthonokban kigyúltak az ünnepi fények, a magyar családok gyertyafényben látnak neki a szeretet diadalát ünneplő karácsonyi vacsorának. Akadnak olyanok, akik még ezen a szent éjjelen sem hagynak fel a kísérletezéssel, hogy végrehajtsák itt nekünk a Soros-tervet. A tipikus elkövetési mód: az est beálltával a városba érkezik egy FELETTÉBB GYANÚS duó. Egy magát ácsnak kiadó középkorú férfi, és egy mindenórás terhesként bemutatkozó asszony. Minden jel szerint ezek az illetők életvitelszerűen próbálnak szállást kérni békés polgároktól.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mikor megláttam a címet,az villant be,hogy te jó Isten!Csak nem Soros miatt feszítették keresztre Jézust?! Mert ahogy Kovács András Péter mondta a showder klubban,a dínók is Soros miatt haltak ki...És különben is,ebben az országban tökmindegy milyen rossz dolog történik,az magától értetődően Soros miatt van...
justhpeter
Rém könnyű segíteni rajta. 2018-ban sem listán, sem egyéniben nem kell olyanra szavazni, aki mögött fideSS-logó van. Oszt' mehetnek a lecsóba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.