Úgy véljük, mi sem kerülhetjük el az elkerülhetetlent: soros cikkünkben kell említést tenni Sorosról. Mert nincs karácsony Soros nélkül! Orbán Viktor Sorosról alkotott megszólalásai – idő,- és erősorrendtől függetlenül – csokorba szedve, azaz sorosan jegyezve.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez sirnivalo...
Mast mar nem is kellene tenni, csak orbant betamasztani egy elmegyogyintezet pszichiatriai osztalyanak az ajtaja ele, a kezebe nyomni ezt a kigyujtest - erosen kihangsulyozva, hogy ezek a mondatok orban altal a nep fele dorgedelmezett maniai. amivel megprobalja folyamatosan felelemben tartani a sajat nepet, holott csak egy ko'rkep az o jelenlegi elmeallapotarol, - ami (ezek alapjan) siralmas allapotot jelez...
Maniakus, (foleg uldozesi), pszicho- es szociopata, bipolaris depression, skizofrenic, es ami meg feltalalhato a szakirodalomban, az nala mind-mind fellelheto.
Ha az apja rendesen fejberugdalta - ahogy vitya ezt sajatmaga bevallotta - akkor abbol visszamaradhatott neki valamilyen kis serulese, ami BARMIKOR a hatralevo elete soran ilyen maradando kovetkezmenyekkel, duhkitoresekkel, teveszmekkel, maniakkal hozhato ossze.
Egy ismerosom ferje egy autobaleset kovetkezteben enyhe fejserulest szenvedett (a terepjaroja 3x atfordult, mikozben a fem szerszamoslada atrepult hatulrol, es halantekon talalta az illetot, ), azonkivul, hogy ezutan visszatero eros fejfajasai, ajulasai voltak az illetonek, fel ev alatt tokeletesen kicserelodott a szemelyisege is, es el akart valni a felesegetol, akivel szepen eltek mar 10 eve. A baratnom nem tehetett mast, elvalt tole, de nem nyugodott bele a ferje betegsegebe, es elment az orvossal is megtargyalni a dolgot, mire az orvos azt mondta (es ez tortenhetett orbannal is, szamomra ez kezenfekvo), hogy ha valaki az eleteben egyszer egy ilyen tipusu fejserulest szenved, akkor az illetovel az egesz hatralevo eleteben BARMI megtortenhet, es hogy oruljon a feleseg, hogy a ferje elvalt tole, mert a felesegnek nem kell elszenvedojenek lenni majd egy esetleges duhkitoresnek.
Szoval orban kaphatott egy sulyosabb beverzest, sejtroncsolodast, BARMIT, ami az amugy is meglevo enyhe terheltsegere csak raerositett. Ezert lett illiberalis, embergyulolo, harc- es vedelem-manias, ezert uti az asszonyt a duhkitoresekor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.