Megnéztük, mit és hogyan üzentek a politikusok a választások előtt követőiknek a Facebook oldalukon. Idén nyoma sincs a fa mögül kukucskáló Orbán Viktornak: a miniszterelnök egy egyszerű szöveges üzenettel köszöntötte követőit a Facebook oldalán.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ünnep legszerencsétlenebb jelzője

Erőteljes fogalomzavar a derék hvh.hu háza-táján

A derék portál „Megnéztük, mit és hogyan üzentek a politikusok a választások előtt követőiknek a Facebook oldalukon.” nekibuzdulással adott számot néhány párt-potentát nyilvános üzenetéről. Nincs is ezzel semmi gond, ahogy Gyuri-bácsi mondá karácsony van és finoman kell fogalmazni: a Blikkben is Sarka kutyái ünnepelnek.
Azonban a cím, na az már megint nagyon hülére sikeredett.
„Semjén beelőzte a puritán Orbánt - íme a pártvezetők üzenetei” duma gyütt ki! =))
A köznép abban a balga hiszemben él, hogy a puritánok „kálvini indíttatású egyházi-politikai mozgalom; a puritanizmus keretei között az erősödő polgárság szervezkedett az abszolutizmus és az egyház ellen.”, azokat akik „egyházukat meg akarták tisztítani a katolikus liturgia és egyházfölfogás minden maradványaitól.”.
karma1
@RonaGyuri: Dehat oket sem az eszukert tartjak,...:o))) Engedd meg ezeknek a firkaszoknak, hogy maguknak legyenek hulyek, sajatmagukat jarassak le...:o))))
RonaGyuri
@karma1: ebben nagyon nincs igazad, mert ELPOFÁTLANODNAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.