Tisztelt Bayer Úr! Elolvastam a rólam, mondjuk így: velem, az ATV-s beszélgetéssel kapcsolatos írását, és Karácsony szent este, a szeretet hírvivőjének, Jézus születésének napján, Jézuskövetőként mélyen elgondolkodtam úgy a szavain, mint a december 19-én történteken. Nehéz szívvel éltem meg az ünnepet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Hááát na! ha az igazságért kell bocsánatot kérni akkor azt a rendszert megette a fene.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Késő bánat...
Ilyen nyilatkozatot nem tesz egy magát normálisnak, véleményformáló személyiségnek tartó ember. Még akkor sem, ha mondja a magáét aggódva a szeretett Országa jövőjéért, mert ennek semmi köze a politikához.
Ez egy rosszindulatú, személyeskedő, kifejezetten sértésnek szánt nyilatkozat volt, amely nem méltó se hozzá, se senkihez, aki tisztességes gondolkodó embernek tartja magát.
Donáld Tramp
Azóta rendszerellenes vagy hogy megszülettél, mindig tudtad ki jön, annak nyaltál. Orfűi polgármesterként tisztességes voltál... eleinte... Azután jött a pia, mert a fellépéseid száma elmaradt a várttól, itt meg untad magad... Leváltottunk ! Azóta pedig maradt ami maradt... nem írom le mégegyszer. Az viszont már más hogy egy szánalmas cikkre, válaszolsz is, mert ez emberi gyengeségre utal... Sajnálom hogy idáig jutottál.
Grafix69
Mondjuk nem értem miért is tesz ilyesmit , az egyik pillanatban kiáll magáért a másik pillanatban meg azt gondolja hibázott ? Elolvastam az egészet lehet nem vagyok elég okos de jellegtelen az egész iromány . Mondjuk azt nem tudom Bayer Zsótinak mennyire folyt a szájából a szar.
Mézike
Hááát na! ha az igazságért kell bocsánatot kérni akkor azt a rendszert megette a fene.
Equus
akiknek szemei vagynak látják, akiknek fülei vagynak, azok hallják... Itt egy úr kér bocsánatot egy paraszttól (a szó pejoratív értelmében), olyasmiért, amit el sem követett. Felér egy vádirattal.
picike1
" Az idősebbek elpanaszolták, hogyan maradtak magukra, özvegy magányosként, mert a jobb jövőjükért külföldre menekültek a gyerekeik, unokáikkal együtt, a fiatalabbak arról beszéltek, hogy a szívük szakad meg, de itt hagyják az országot." a gyerekeink idegenbe és a sirás fojtogat egész évben . Boldog karácsonyt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.