Kedves Bandó, régi barátságunkra való tekintettel őszintén remélem, hogy az alábbiakat nem veszed kioktatásnak. Nem annak szánom ugyanis, még kevésbé bántásnak, de úgy gondolom, hogy reagálnom kell arra, amit írtál. Először is: Bayernak nem írunk levelet. Sem nyílt levelet, sem másmilyet. Ha ír rólunk, vagy nekünk, nem válaszolunk. Ha mégis válaszolnánk, például azért, mert túlteng bennünk az ego, és emiatt nem tudjuk magunkat visszafogni, akkor a neki írott levelet semmiképpen sem úgy kezdjük, hogy Tisztelt Bayer úr! Ismerem ugyanis több írását, ideológiai és morális kacskaringókkal teli életútját, s mindezek alapján alapján állíthatom, hogy az általad használt megszólítás megközelítőleg sem helyénvaló. Akinek te nyílt levelet írtál, az egy tetű. Ami a műsorban Orbánról és a feleségéről

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen,... Sajnos, FSP nagyon jol latja a helyzetet, valoban nem a kocsog bayernek, hanem csak orbannak kellett volna egy lagymatag "elnezest ke'rek" tartalmu kis szosszenetet kuldened, oszt jonapot.
Mert meg Ronai is megerositett abban, hogy "igen, ilyen mende-mondak mar regota keringenek az emberek kozott", szoval valoban, nem zorog a haraszt, ha,...

Bando, Te mindig uriember voltal, es a nagy jellemek tulajdonsaga, hogy be tudjak latni, ha hibaznak, es ezert elnezest is tudnak kerni. Erre nem mindenki kepes, van, aki Istennek kepzeli magat... Pedig elobb-utobb majd ra kell jonnie, hogy o is csak egy halando, akit emberek fognak elitelni, - nem kicsit , nagyon, - mert nem volt kepes idoben bevallani, hogy hibazott.
(Mar ha a korrupciot, lopast, csalast, hazugsagot, hazaarulast "hiba"-nak lehet mondani).

Bandonak meg tudunk bocsajtani - neked, orban meg bayer,...
Ha't talalgass!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.