Két fideszes országgyűlési képviselő saját pénzből vett adományokat a szenteste szolgálatban lévő fehérvári kórházi dolgozóknak. Az ünnep annyira megszállta őket, hogy majdnem el is felejtettek kampányolni.

Rég látott merészségre "vetemedett" két fideszes országgyűlési képviselő, Törő Gábor és Vargha Tamás: saját pénzből vettek adományokat a Fejér Megyei Szent György Kórház sürgősségi osztályán szentestén is dolgozó munkatársainak. 

Saját pénzből vett adományokkal köszönték meg az ápolók munkáját fideszes képviselők

Fotó: pixabay.com CCO

A Hír TV cikke szerint a két képviselő kávét, ajándékcsomagokat és két karton bort vett, ezeket adták át a dolgozóknak – a bort nyilván csak szolgálat utánra szánták.

Sárkány Ágnes osztályvezető a következőt mondta a kis átadó ünnepségen:

Minden dolgozó orvos, nővér szeretne otthon lenni szenteste és karácsonykor, mert ez az élet normális rendje. Sajnos dolgoznunk kell, és itt kell helytállnunk, sok volt a beteg a hétvégén. Az ünnepek alatt talán szenteste egy-két órára kiürült, aztán ahogy a hétvégén, ugyanúgy karácsonykor is megjelentek a betegek.

A cikk szerint a két képviselő megköszönte az áldozatos munkát, de Törő Gábor nem bírta ki, hogy egy pici kampányt bele ne csempésszen az ünnepi pillanatba: arról beszélt, hogy a kormány folyamatos béremelésének hála megállt a szakápolók és orvosok elvándorlása.

A Hír TV az Állami Egészségügyi Ellátó Központ adataira hivatkozva azt közölte, hogy idén 324 orvos, 327 egészségügyi szakdolgozó és 19 gyógyszerész kért hatósági bizonyítványt külföldi munkához.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Gondolom ide vitték ma este a főnök nejét:))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@division: Bűnözők és népirtók! Te meg az idióta csicskájuk egyike vagy. Ne sírj majd amikor megindul majd a nép és a lámpavasra húzza az összes Orbán faszszopót!
division
@peterkelemen: Gyurcsányt sem csukták le meg Bajnait sem, holott...Na de nincs bizonyíték, így a bűnösségük sem mondható ki. Jobb ha tudod, én nem fogok sírni ha nem a Fidesz nyer, mert nem függök tőlük, csak magamtól. Na igen, majd megindulnak a fotelforradalmárok meg a nagy jólétben gyűlölködők hada:-))
peterkelemen
@division: Fotelforradalmárok ma már országokat tudnak lebénítani, de ne zavarjon.
Equus
@division: te nagyon okos, roppant gazdag habonyművek-ember. Az nem jut végtelenül nagy eszedbe, h ami nincs azt elég nehéz bizonyítani még egy ilyen tetves rendszerben is, mint Orbanisztán?
nezelodo
Gondolom, a megajándékozottak is a helyén kezelik az eseményt, mert nem hülyék. Amúgy is 365 napból áll az év, fideszes évből meg hét volt egyfolytában, tudhatják, mi újság van Cser-palkovics-falván is.
Cicamama55
Közalkalmazottként dolgoztam, de csak nagyon régen, amikor még volt a munkahelyemen szakszervezet, akkor kaptunk a szakszervezettől 1-1 doboz szaloncukrot ajándékba, utána soha semmit. Elámultam, amikor a maszek cégeknél már akkor is ajándék csomagokkal lepték meg a dolgozókat. Én bizony magát ezt a gesztust értékelem. Én is elfogadtam volna bárkitől, de nem kaptam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.