Egy-egy adag meleg étel – ez most székelykáposzta volt sok tejföllel – mellett a rászorulók tartós élelmiszereket – cukrot, olajat, tejet, gyümölcsöt és édességet – is kaptak, méghozzá három napon át, december 24-25-26-án. Arról már beszámoltunk, hogy milyen hatalmas kígyóban várakoztak hajnaltól a rászorulók, ám a 24.hu végigkövette az ételosztást a helyszínen Szenteste napján, s további megdöbbentő információkhoz jutottak. A szervezők szerint ugyanis: valószínűleg ez az utolsó karácsonyi ételosztás a Blahán, mert bár az engedélyük megvan, már jelezték nekik, hogy jövőre nem rendezhetik meg a szokásos helyszínen, más helyet kell találniuk. Azt mondták, már ötletelnek, egyelőre azonban nem tudják, hol, de az biztos, hogy jövő karácsonykor is jóllakatják a nélkülözőket.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@division: nekem egy is sokkk.de sok van és ez tragédiához vezet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
two steps from hell
@division: Te beteg fasz, 1600 embert aláztál meg, és vetted a nyomorúságukat semmibe.
Azt vágod, hogy sokan képtelenek ennek a beteg rendszernek a részesei lenni, mert nem akarnak lopni, hazudni, nyomulni mások kárára?
Te beteg fasz, ők nem kérnek semmit, csak várják a halált, de, ha a társadalom részéről érkezik egy kis segítség, akkor sorban állnak egy évben egyszer-kétszer (NAPONTA EGYSZER-KÉTSZER ajánlatos meleg ételt enni, ezek a nyomorultak meg egy évben egyszer-kétszer esznek normálisan...

Részemről sosem "csevegtem" veled, hanem a cinikus fidesznyikesen-primitív beszólásaidra válaszoltam.reagáltam.
Gyere, adjál nekem munkát.
Pl szeretek fát vágni.
Keresel favágókat?
Vannak feltételeim - csak és kizárólag Makita láncfűrésszel bírok dolgozni.

U.i.: www.youtube.com/watch?v=SP4cLvbV7_k
division
@two steps from hell: Vajon mit tudsz te arról az 1600 emberről? Semmit. Saját maguk biztosan nem tehetnek arról hogy most ott álltak a sorban, nem igaz? A választásoknak sincs semmi köze ahhoz gondolom hogy 4 évben csak egyszer van ilyen ételosztás. Favágókra nincs szükségem, nálam komoly szakmai tudásra van szükség nem a nyers erőre, jelenleg viszont éppen elég az a közel 200 ember aki van.
bakegya
Ámerikát óriásinak láttam.Az én szülőföldem kicsi volt és minden eddigiek szerint "TÖPÖRTYŰ" marad is.
Így aztán magam részéről még mindíg csakkk annyit mondhatok-felelősséggel amit ide már idevéstem tegnap 20.02-az összehasonlítási alap nekem még mindíg AZ ÉN HAZÁM MAGYARORSZÁG még akkor is ha KIUTÁLTOK INNEN AZ ALAPSZEMLÉLETEM(humánum) MIATT!
Lepényleső
Erre is nem az lenne a megoldás,hogy az elnyomók lennének elnyomva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.