Piszok gyorsan gazdagodó fideszes politikusok, és fideszes kapcsolatokkal rendelkező vállalkozók tűntek fel az elmúlt évek során. Természetesen nem abban a tempóban ahogyan azt normális üzleti életben tapasztalható. Nem, hiszen Ők a Fideszesek…

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Rájuk már mondható, hogy a milliárdosok kormánya és pártja, sőt környezete.
tudode
Egyáltalán nem lehet SENKI elragadtatva attól, honnan, kitől is indult el a RENDSZERVÁLTÁS HAJNALÁN az ügyeskedés, a korrupció TÁRSADALMI ELFOGADOTTSÁGA, mert az akkori igazságszolgáltatás ki tudja miért, nem tette a dolgát!
.
Három videó elmeséli azt, hogy a LEEJTŐN NINCS MEGÁLLÁS, különösen akkor, ha azt EGY PÁRTELNÖK, aztán KORMÁNYKERÉKKEL a kezében is műveli EZT A SPORTOT!
.
Letagadhatatlan név nélkül a KERÍTÉSE TÖVÉBE közpénzből építtetett monstrum, és a 150 ezer Ft befektetéssel megvalósult akadémia, amelyre MÁR MILLIÁRDOK folynak be ahelyett, hogy a költségvetést gazdagítanák:
.
A világháló regél, már ami a slepp GAZDAGODÁSÁT ILLETI azzal a felkiáltással, ha JUPITERNEK SZABAD AZ ÚT, miért ne szabadna a kisegereknek:
.
----- Mi leszel, ha nagy leszel
www.youtube.com/watch?v=U5q-AmbOU6A

---- György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=4s

2014. NOVEMBER 9.
----- Orbán: Az a jó ország, ahol nincs korrupció
vs.hu/kozelet/osszes/orban-az-a-jo-orszag-ahol-nincs-korrupcio-1109
.
Tanmesének is elmegy az, hogy
- a papa majd AGYONVERI a gyermekét, mert letép egy tulipánt, majd
- amikor abba a HÁZBA teszi be a lábát a durván megdorgált gyermek, a DURVA PAPA ELFOGADJA a SZÉKHÁZELADÁSBÓL azt a bányát, amelynek ÁRA ELVESZTETTE KÖZPÉNZ JELLEGÉT,
- aztán AKI NEM TUDOTT ELLENÁLLNI A KÍSÉRTÉSNEK zéró toleranciát hirdet a KORRUPCIÓT illetően!!!
.
Kósa "is" csak követte azt, akinek nem csak az lenne a feladata ELSŐ KÖZJOGI MÉLTÓSÁGGÁ FELKÜZDVE MAGÁT, hogy példát mutasson az ALÁ TARTOZÓKNAK, az alattvalókká silányítottaknak is!!!
.
Ami már nem pálya! Itt vége, fuss el véle, aki NEM HISZI EL NÉZZE MEG A VIDEÓKAT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.