Szél Bernadett nem fogadja el a mondvacsinált büntetést. Fidesz már az Állami Számvevőszéket is felhasználja az ellenzékkel szemben, már nem demokrácia az a tér, amelyben magyar a politika folyik, a sajtószabadság sem érvényesül, ezért a kormányváltást célzó LMP az emberekkel a terepen és az interneten keresztül kiépített közvetlen kapcsolatra építi fel kampányát – mondta Szél Bernadett a Magyar Nemzetnek.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
reb schiffer majd megbeszéli don Vittorioval és minden le lesz rendezve
lusta
A többiek is megtagadhatnák. Az lenne az igazi ellenállás és összefogás.
karma1
@lusta: Valoban. Mit tudna csinalni orban? Mivel nincs olyan jogszabaly, ami alapjan az ASZ buntethetne.

Es mire bebizonyitanak , hogy a bunti jogos volt (szoval gyorsan csinalnanak ra egy torvenyt, visszamenoleges hatallyal), addigra a valasztas is megtortenne...
karma1
@Equus: Latszat-birsag az lmp-nek, ami felett egesz nyugodtan el lehet siklani... Nem koll aztat befizetni sem, hiszen ez a bunti 73,666666-szor kisebb buntetes, mint a Jobbike... Pedig az lmp NEM 73,666666-szor kisebb part, mint a Jobbik...
Viszont a 9 milla csak toredeke lehet az lmp partvagyonanak, nem ugy, mint a Jobbik eseteben, vagyis amig a Jobbik igy elkerulheti azt a feltetelezest, hogy a futyisz bab-partja lehet, addig az lmp-nel latszik, hogy ez egy latszat-bunti.Az o buntijuket majd elengedi orbanc arra hivatkozva, hogy nem is voltak annyira csalok, mint a Vonaek, oszt jonapot...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.