Lajos! ELMÉSZ ÁM A FENÉBE! (Igen! Bunkó lettem. Ezek után jogom és kötelességem, hogy az legyek.) Ja, sertéstelepet…. Nem elég, hogy kedves feleséged(?) „talált” hirtelen egy százmilliós céget, de most olvasom, hogy édesanyád 82 éves korában (és éljen nagyon sokáig egészségben Kósa mama) világosodott meg, és lépett a pénzügyi guruk mészárosi útjára, mikor egy döglött, látszólag semmit nem érő sertéstelepet, – Ja, sertéstelepet! Egy komplett sertéstelepet tokkal-vonóval, céggel, – vásárolt meg szinte ingyen. Úgy hírlik, hogy mire a pénzügy zseni mama nevére került (felerészben? Egészben? Számít?) a 70000 – azaz hetvenezer – forintos, bedőlt cég, addigra a kasszában valaki berakott még 67000000 – azaz hatvanhétmillió – ropogós forintocskát… Csak úgy. Gondolom bónuszként. Most a mama cége – mily meglepő – szárnyal, mint főnix-madár, hogy maradjunk két lábbal a debreceni mondakörnél. De miért is csodálkozom? A pedagógus mama most, 82 évesen disznóval bizniszel. Ne szívd fel magad...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Csizmás Kond: Neked tényleg csak ennyi a bajod ezzel, hogy a szerző miért nem olvasta előbb? Pont odaillesz ebbe a falkába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Csizmás Kond: Engem meg nem érdekel, mit keresel vagy mit nem. Az is elég baj, hogy idepakolod a lelki és szellemi szegénységed.
Csizmás Kond
@nemkati: ...mert te mit csinálsz itt...???...mitől képzeled hogy itt te mondhatod meg ki mit írhat mit pakolhat itt le ?
...ugye nem vagy beképzelt ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Megint sikerült magad alulmúlni. Ennyi ostoba faszságot összehordani bakker.

,,mit tettem ami neked vagy bárkinek hátrányt vagy kárt okozott volna ???"
Pártolod a geciket a határon túlról. Ez épp elég te kártékony pöcs.
Olyan buta vagy baszki, hogy az már tényleg bosszantó.
Nincs olyan román fórum, ahol kedvelnének?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...miért nem írsz te román fórumon vakker ?...nálatok ez valami közös szertől van hogy mást igazgatni akartok ?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Macska, szopáson vagy - vedd észre!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...szoptok kegytelenül ...és nem is szégyellitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.