Az asszony a helyszínen életét vesztette, a férfi megpróbált öngyilkosságot elkövetni.

Disznókábító eszközzel végzett a feleségével a 44 éves székkutasi férfi. Két kamaszgyerekük maradt félárván.

Pár nappal korábban stroke-ot kapott a férfi, aki disznókábítóval megölte a feleségét

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a házaspár összeszólalkozott, majd a majd a vita hevében a férj egy állatok elkábítására használható eszközzel rálőtt az asszonyra. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Ezután a férfi ezzel az eszközzel megpróbálta saját életét is kioltani. A mentők életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A Délmagyarországra hivatkozva a Bors azt írta: a 44 éves B. Csaba néhány nappal korábban stroke-ot kapott, de megműtötték, azóta már látták otthon. A férfi pékként dolgozott, az asszony a rehabilitációs gyógynövény-válogatóban.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Donka Ferenc

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""néhány nappal korábban stroke-ot kapott, de megműtötték, azóta már látták otthon""
Ezt is csak Bors szinvonalú papíráru írhatja le. Aki stroke-ot kap, emiatt meg is műtik, na azt ennyi idő után nemhogy otthon nem láthatták, de még az intenzívről se nagyon engedték ki.
Ennyit a Borsról.
1magyar
Biztosan a nagy "jóléten" vesztek össze! De ha már egy pár össszehoz egy vagy több gyereket vegye a fáradtságot és nevelje fel őket legalább 18 éves korukig, utána akár ezt is tehetik.
De a szegény gyerekek kallódnak majd ide-oda.
advocat
A stroke-ról írtakkal egyetértek. Ha már műteni kell nagyobb a baj. Mert azért van kb. 3 és fél óra, amíg a véralvadás feloldható. Pl:csuklónál bevezetett "oldószerrel" (thrombolysis). Vélem. Megjegyzem nálam bejött, de utána még volt 1 hét kóma + még 6 hét kórház. Tehát én így tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.