Egy átutalási bizonylatot posztolt Facebook oldalára Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amely eszerint ezer forintot utalt a számvevőszéknek. A kétfarkúak most ezt írták a bizonylat mellé: „küldtünk egy ezrest az Állami Számvevőszéknek. Egyrészt előlegnek, úgyis megbüntetnek majd minket is. Másrészt hátha így megvalósul a burkolt ÁSZ-finanszírozás és meg lehet érte büntetni őket. Vagy minket. Vagy valakit.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...gyerek ész gyerek ész...és ha tökönrúgják akkor vonyít...
namihami
Az ÁSZ közleménye:
""A pénz beérkezett, köszönjük. És mellékesen ezúton közöljük, hogy se az ÁSZ, se a Fidesz átvizsgálása az elkövetkező években nem aktuális. Ezért lehet akármilyen vásárlás (plakáthely, szórólapok nyomtatása, stb.) annak ellenőrzése és büntetése (lásd Jobbik) nem aktuális. Ja és még valami, van még pénzetek, amit küldeni fogtok? A Vezér mintájára, minden összeg elfogadása szóba jöhet.""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.