Probléma akkor keletkezhet, ha a környezet érdemtelenül túlértékeli a megnyilvánulásokat. Márpedig Boross Péter esetében szinte biztosan erről van szó. Mert ő maga már szinte biztosan túl van a realitások határain. Már békésen evezget az önmagába zárt szellem békés beltengerén. Időnként kikiabálva a partra azt, amit a megcsillanó vízfodrok torz csillanásai tükröznek vissza a múltjából. Boross jól el van magában. Beemelni a közbeszédbe lehet legfeljebb hiba. Mert azt sugallja, hogy érdemes értelmet keresni ott, ahol nincs, és ahol ennek a keresésnek nincs is számottevő jelentősége.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hóbagoly a mai magyar rögvalóság lejellemzőbb állatorvosi lova. Ami ocsmány dologgal a "magyarokat" szokták mocskolni abban ő túltejesít! =))
advocat
Egy dolgot ne feledjünk. 2006-ról azt mondta, hogy a rendőrségnek kötelessége helyreállítani a rendet. Ez vonatkozik a "szemkilövetésre" is. (Megjegyzem nem sokkal utána a németeknél is kilőttek gumilövedékkel.) Egyébként a cikkel egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.