Nagy Bandó András bocsánatot kért. Azért, hogy személyes megerősítettség nélkül idézett egy állítást. Amikor mondta aranyba foglalták, a felvételt eltávolító ATV-t pedig lehordták. Most, ahogy olvasom a reakciókat, szintén aranyba foglalnák. De most már inkább olvadt aranyba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Az rendben van,hogy bocsánatot kért,nem volt ízléses a bemondása,akár igaz,akár nem.Na de egy Bayer Zsolt nevű tenyésztett házi pitbullon keresztül? Ez az alak mikor kért valaha is bocsánatot a szennyes irományai miatt valaha is valakitől? Például NBA-tól,mivel azt terjeszti róla,hogy részegen szokott fellépni.Vagy ez igaz? Ha nem,akkor...?
csipetke
@Edmond Dantes: Ugyanmár!Csak nem gondolod,hogy annak a trágár,mocskospofájú fideszseggek nyalója Bayernek el lehet hinni egy szavát is?Belenéztem egy műsorába,kb 3 percre,tovább sztem nem is bírja senki.Irtó mulatságos volt,ahogy hányta vetette magát a fotelban,és közben idióta módjára forgatta a szemeit.Úgy gondolom,hogy egy egyenes,intelligens ember nyugodtan ül,és a beszélgetőpartnerének a szemébe néz.Hát,ennek a majomnak ez valahogy nem sikerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.