Hamarosan megérkezik az alapellátást végző fogorvosokhoz is a kormányzati pluszpénz, ami praxisonként 3 millió forintot jelent.

Hamarosan megkapják a fogorvosok a hárommillió forint plusztámogatást, az erről szóló kormányhatározat és kormányrendelet megjelent a Magyar Közlönyben csütörtökön – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) egészségügyért felelős államtitkársága az MTI-vel.

Hamarosan megkapják a fogorvosok is a kormányzati pluszpénzt

Fotó: pixabay.com CCO

Tudatták: ahogy arról a kormány korábban döntött, a háziorvosok és a védőnők után a közfinanszírozott alapellátást végző fogorvosoknak is biztosít plusztámogatást, amelynek kerete 7,6 milliárd forint.

Ez praxisonként 3 millió forintot jelent, amelyhez a jogosultak hamarosan hozzájutnak – olvasható a közleményben.

Hangsúlyozták: a kormány kiemelt célja az alapellátás megerősítése, hiszen csak erős alapellátásra épülhet jól működő egészségügyi rendszer.

(MTI)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csak úgy eszembe jutott:

Hárommilliárd forinthoz közelítenek Orbán fogorvosának állami támogatásai

"Az elmúlt másfél évben összesen 2,2 milliárd forint állami és uniós támogatást kaptak Orbán Viktor miniszterelnök fogorvosa, dr. Bátorfi Béla érdekeltségei a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül. A pályázatok többségéről azután hoztak döntést, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökséget vezető államtitkár útján átvette az NFÜ irányítását. Ezen felül a választások előtti héten a rendkívüli kormányzati tartalékból is kapott 400 millió forintot Bátorfi egyik vállalkozása. ..."
atlatszo.hu/2014/04/08/harommilliard-forinthoz-kozelitenek-orban-fogorvosanak-allami-tamogatasai/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.