Mint arról beszámoltunk, a Hit Gyülekezete 758 milliót kanyarít ki a hazai és határon túli egyházi fejlesztésekre szánt közpénzből. Nem kellett sokáig várnia a regnálónak az első viszonzásra. A Németh Sándor-tévében máris győztek az "igenek" a Soros-terv létezéséről indított választáson.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Júdás csak 30 ezüst pénzt kapott az árulásért! Kormányunk bőkezübb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@two steps from hell: tegnap 15:09-re.Mintha kissé bizonytalan lennél...
csipetke
Ennyi delláért Németh Sándor nyelve kellően érdes,és hosszú lett,hogy széles nyelvcsapásokkal haladjon előre a fidesz kijelölte úton.A magyar már csak ilyen,mégha Némethnek hívják is:,-mindig lebeg az arca előtt egy segg,amin éppen ügykezelhet...
dr frédikántor
ezeknek csak egy pópájuk van? az is nyökögve beszél.
kissé felnőttem
ja a nép pénzéből visszaadták a nav büntit?
peterkelemen
És akkor még ott van a másik Orbán talpnyaló Köves Slomó. Mekkora szégyen már ez a hazai zsidóságnak. Nem véletlen, hogy egyre többen emelik fel a szavukat, de ez ide kevés. Sokkal erőteljesebben kellene és nemzetközi nyomás alá kellene helyezni az egész bűnbandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.